Goedkope PVC-vloeren

Een PVC vloer wordt steeds vaker gekozen in vele huishoudens. De vele voordelen en de prachtige uitstraling trekken steeds meer mensen over de streep en de PVC vloer begint echt een hype te worden. Bij Bebo Vloeren hebben wij een zeer groot assortiment in goedkope PVC vloeren. De kwaliteit van deze vloeren is zeer hoog en een PVC vloer gaat wel 25 jaar mee. Uiteraard wilt u uw nieuwe droomvloer maar niet voor de hoogste prijs. Bij Bebo vloeren kunnen wij u gegarandeerd de laagste prijs aan bieden. Bent u benieuwd naar onze restpartijen en onze eigen collectie? Twijfel dan niet langer en bezoek onze groothandel!

PVC-vloeren

PVC begint steeds meer een trend te worden. PVC staat voor Polyvinylchloride en is eigenlijk een andere benaming voor kunststof. Een PVC vloer heeft ontzettend veel voordelen. Zo is er een klik variant verkrijgbaar. Deze variant is ideaal voor de doe-het-zelf’er en kan i.c.m. de juiste ondervloer gemakkelijk en snel geplaatst worden over een redelijk egale ondervloer. Ook is er een verlijmbare variant, die kan geplaatst worden over een geëgaliseerde ondergrond en wordt in zijn geheel verlijmd met PVC lijm.

Beide varianten kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met vloerverwarming, zijn 100% waterbestendig en zijn enorm stil (weinig contact geluid). Verder trekt er geen vlekken of vuil in een PVC vloer wat een enorm groot voordeel is, zo blijft de PVC vloer als nieuw! In onze groothandel hebben wij wel meer dan 125 kleuren op voorraad voor gegarandeerd de laagste prijs! Voor goedkope PVC vloeren bent u bij Bebo Vloeren aan het juiste adres!

Onderhoud PVC-vloeren

Bij een vloer hoort onderhoud. Voor PVC-vloeren betekent dat alleen schoonmaken eens in de zoveel tijd. Als je een PVC-vloer koopt bij Bebo Vloeren, kan je ook direct een onderhoudsset voor PVC kopen. In een onderhoudset zit een PVC reiniger, de Strip&Clean en viltlappen. Een PVC reiniger is een schoonmaakmiddel wat speciaal ontworpen is voor een PVC vloer. De PVC reiniger zorgt ervoor dat de vloer prachtig schoon wordt en er geen vettige resten op de vloer blijven liggen. U kunt dit schoonmaakmiddel zo vaak gebruiken als u wilt, maar het is uiteraard niet dagelijks nodig. U kunt ook kiezen voor alleen warmwater als u de PVC reiniger niet wilt gebruiken.

Dan de Strip&Clean, dit schoonmaakmiddel kunt u eens in de 6 maanden gebruiken om de beschermlaag aan te vullen en krasjes weg te werken. Nadat u de Strip&Clean gebruikt heeft, is uw vloer weer als nieuw! Als laatst de viltlappen, deze kunt u bevestigen onder uw meubelen. Dit om tijdens het verplaatsen krassen te voorkomen. Als u deze 3 producten blijft gebruiken voor uw PVC vloer gaat uw vloer geheid langer mee!

Enorm veel informatie voor goedkope PVC vloeren, maar wanneer komt u er een afhalen?

Gratis eten en drinken

Een vloer uitzoeken, dan gaat bij ons altijd onder het genot van een hapje en drankje. Gratis eten en drinken voor iedereen!

Kom naar onze  groothandel!