onderhoudsset

Gratis pvc-onderhoudsset!

Bij aankoop van een complete vloer uit de XL-Floors Collection!

  • Complete dry-back vloer bestaat uit 40 m2 + hoge mdf plinten (aantal m2 +10%) + katoenen schoonloopmat
  • Complete klik-PVC vloer bestaat uit 40 m2 + hoge mdf plinten (aantal m2 + 10%) + ondervloer

Inhoud gratis pvc-onderhoudsset

De gratis pvc-onderhoudsset is ideaal voor het onderhoud van je nieuwe PVC-vloer. In de onderhoudsset zit:

  • PVC-reiniger
  • PVC-polish
  • 30 viltglijders
  • 2 m aan viltlappen

Bij aankoop van een complete PVC-vloer uit de XL-Floors Collection zoals hierboven beschreven ontvang je een gratis pvc-onderhoudsset. Met deze set verleng je de levensduur van je nieuwe vloer aanzienlijk. De producten in de set zorgen niet alleen voor een grondige reiniging, ze voorzien de vloer ook van een extra beschermlaagje. Dit doet bijvoorbeeld de polish.

PVC-reiniger: veilig voor de vloer

Het komt wel eens voor dat mensen gebruik maken van reguliere allesreiniger om de PVC-vloer te reinigen. Echter zit hier veel te veel zeep in. Het gevolg is een vloer met zeepresten, strepen en vlekken. Dit is niet alleen lelijk, het kan ook gevaarlijke situaties opleveren. Denk aan een gladde vloer op nestelende bacteriën in de zeepresten. De PVC-reiniger uit onze gratis onderhoudsset heeft een hele andere samenstelling. Deze kun je zo vaak gebruiken als je wil en reinigt de vloer op een veilige en grondige manier. Ook droogt de vloer mooi streeploos op. Let op! De PVC-reiniger is een reinigingsmiddel dat weinig tot vrijwel niet schuimt. Je hoeft echter maar een scheutje per emmer te gebruiken. Dankzij de pH-waarde van 8 zal de vloer niet gaan glimmen of vlekken. Wil je PVC-reiniger los kopen? Dat kan, deze verkopen we voor € 24,98 per fles.

PVC-polish: geeft een extra beschermlaagje

De PVC-polish is preventief te gebruiken, deze brengt namelijk een extra beschermlaagje aan op de vloer. De polish wordt verdund met water, omdat er anders restjes achterblijven. Dit product kun je echter ook toepassen als je merkt dat er kleine krasjes op de vloer zijn ontstaan. De polish vult deze krasjes op en dan ziet je vloer er weer uit als nieuw. Wij raden aan om dit product twee keer per jaar te gebruiken. Met één fles kan je dus vele jaren vooruit. Wil je dit product los bij ons kopen? Wij verkopen deze voor € 24,98 per fles.

Viltglijders: voorkomen krasjes en beschadigingen

In de gratis onderhoudsset zitten ook 30 viltglijders en 2 meter aan viltlappen. De viltglijders zijn voor onder de poten van kleinere meubels, zoals stoelen en tafels. Ze worden niet geplakt, maar verspijkerd en gaan dus na bevestiging geen kant meer op. Wil je deze los kopen? Ze zijn verkrijgbaar voor € 6,98 per 30 stuks. De viltlappen zijn geschikt voor grotere en zwaardere meubels, zoals een kast. De viltlappen kunnen op maat geknipt worden. Deze zijn wel voorzien van een sterke plakstrip en zijn los te verkrijgen voor € 4,98 per twee stuks van 1 meter.

Heb je nog vragen over de onderhoudsset of wil je één van deze producten los bestellen? Neem dan contact met ons op!