landelijke meubelen

Houten bankje van Bebo Vloeren!

Bij Bebo Vloeren in Vriezenveen kun je niet alleen terecht voor geweldige PVC-vloeren voor de laagste prijs van Nederland, we hebben ook een super leuke collectie met woonartikelen! Als je onze groothandel bezoekt, zie je al snel de aparte ruimte vol met decoratie en woonaccessoires. Zo ook dit ontzettend schattige houten bankje! Verkrijgbaar in whitewash kleur of naturel blank. Leuk aan te kleden met kussentjes, bijvoorbeeld van het melkmeisje of het meisje met de parel. Voor leuke kussentjes kun je trouwens ook bij ons terecht! Kom eens naar de groothandel en laat je inspireren door onze woonaccessoires!

Houten bankje met schapenvel

Een houten bankje zoals deze wordt de laatste jaren vaak gebruikt ter decoratie in interieurs, maar ook aan de prachtige houten tafel staat dit bankje heel erg leuk. Leg er een schapenvel op voor een comfortabele zit en een prachtige look. Dit specifieke houten bankje is antiek en heeft de structuur van de boom in het zitvlak. Perfect voor een landelijk stoer of een landelijk sober interieur. Het zitoppervlak van dit bankje is uit één stuk hout gesneden en is daardoor erg sterk. Nu verkrijgbaar voor slechts € 130,- ! We hebben meerdere houten bankjes in het assortiment, deze zijn te bewonderen in onze groothandel. Je kunt ze trouwens direct meenemen!

Spoorbielzen bankje

Het bankje is gemaakt van oude spoorbielzen, waardoor er een zeer rustiek en robuust uiterlijk ontstaat. Uiteraard zijn de planken geschuurd en gelakt zodat je niet kunt blijven haken met je kleding en lekker zacht kunt zitten. Doordat we alles in eigen beheer hebben, kunnen we deze mooie prijzen aanbieden. Je kunt het bankje direct meenemen uit de groothandel of we kunnen het bij je thuis bezorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden met betrekking tot bezorging! We leveren door heel Nederland, vijf dagen per week.