Industriële klik PVC-vloer

Ook zo gecharmeerd van een industriële klik PVC-vloer? Wij hebben nu verschillende PVC-vloeren met kliksysteem voor een waanzinnig lage prijs! Deze vloeren, bijvoorbeeld de industriële klik PVC-vloer, zijn geschikt voor keukens, restaurants, kantoren en uiteraard ook gewoon in je eigen woonkamer. De stroken PVC zijn vloeistofdicht, slijtvast en beschikken over een goede anti-sliplaag. Ook zijn de vloeren zeer hygiënisch en worden ze door veel mensen gewaardeerd vanwege de prachtige uitstraling en het grote schoonmaakgemak.

De industriële klik PVC-vloer is heel eenvoudig zelf te leggen, maar wij kunnen het legwerk uiteraard ook voor je verzorgen. We leggen en leveren in heel Nederland.

LET OP! Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Van: €79,98 pm2

Prijs: €19,98 pm2

    Fabrieksleegverkoop

    Deze week hebben we fabrieksleegverkoop! Ben je nog op zoek naar een mooie PVC-vloer met een unieke uitstraling, kijk dan zeker even of je tijd hebt in je agenda om deze week langs te komen. Je krijgt er geen spijt van! Door de waanzinnig lage prijzen heb je het brandstofgeld er alweer uit. En om je tegemoet te komen hebben we gratis eten en drinken voor je klaarstaan! We hebben onder andere versbelegde broodjes en een overheerlijk soepje. Als je liever alleen een kopje koffie drinkt met een lekkere koek erbij, dan kan dat natuurlijk ook. In onze koelkast mag je zelf ander drinken pakken, zoals een pakje sap of blikje cola. Voor de kinderen hebben we ook genoeg lekkers klaarstaan en een leuke speelhoek! Zien we je snel in de showroom?