kloostertafel

Kasteeltafel Mika

Met extra dik massief eiken blad!

Op zoek naar een robuuste eettafel waar je met het hele gezin aan kunt zitten? Heerlijk samen spelletjes doen of urenlang tafelen, dat kan met onze kasteeltafel Mika! Deze eetkamertafel heeft een unieke uitstraling en past perfect in een romantisch, landelijk of sober interieur. De tafel is gemaakt van massief eikenhout en is dus zeer stevig en robuust. En zwaar! Je kunt zelf de tafel meenemen, maar misschien is het beter als je deze voor onze bezorgservice laat bezorgen.

De kasteeltafel Mika is een hele fijne tafel om aan te zitten, lange mensen kunnen hun benen goed kwijt onder de tafel. De dwarsbalk is een heerlijke voetensteun (geef toe, dat doen we allemaal). De tafel zelf heeft een rustige uitstraling en is heel goed te combineren met bijvoorbeeld een konijnenvelletje en een paar prachtige, rustieke kaarsen.

Massief eikenhouten eettafel

Het blad van de eetkamertafel is 5 centimeter dik en de hele tafel bestaat uit massief hout. Eenmaal geplaatst, gaat deze tafel nergens meer heen. We hebben de productie van hout in ons eigen beheer waardoor we waanzinnig lage prijzen kunnen aanbieden. De tafel is verkrijgbaar in verschillende formaten, allemaal voor gegarandeerd de laagste prijs van Nederland!

Bijpassende eetkamerstoelen voor kasteeltafel Mika

Om het prachtige plaatje compleet te maken hebben wij ook bijpassende stoelen! Denk aan comfortabele stoelen met een romantische look. De rugvlakken zijn gecapitonneerd en passen perfect bij de landelijke eetkamertafel. Kijk eens bij onze andere meubels om inspiratie op te doen of kom naar de groothandel!

Kom naar de showroom!

De tafel en alle andere meubels zijn te bewonderen in onze groothandel in Vriezenveen. Is het ver rijden voor je? Geloof ons, het ritje is ‘t brandstofgeld dubbel en dwars waard. Bovendien heb je deze kosten er alweer uit door wat je allemaal bespaart dankzij onze waanzinnig lage prijzen! We staan voor je klaar met een heerlijk vers belegd broodje en een kopje soep. Wil je liever alleen een kopje koffie of thee met iets lekkers? Dat kan natuurlijk ook! Uiteraard is dit allemaal gratis en voor niets. Voor de kinderen hebben we ook iets lekkers klaarstaan en ze kunnen zelfs gratis cupcakes versieren. Onze speelhoek is een geweldige plek waar de kinderen zich kunnen vermaken. We hopen je snel te zien in de groothandel!

massief eiken tafelblad