Klik-PVC special

Eenvoudig zelf te leggen
I.c.m. ondervloer
Verschillende partijen

Het grote voordeel van een PVC-vloer met kliksysteem is dat je deze heel eenvoudig zelf kunt leggen. Dat is met deze klik-PVC special niet anders! Het enige dat je nodig hebt is de vloer zelf, de ondervloer en een scherp Stanley-mesje. Als eerste leg je de ondervloer met de stroeve kant naar boven. De klik-PVC special is vervolgens eenvoudig te leggen, begin in een hoek van de ruimte en klik de panelen in elkaar. In de hoek kan je een paneel gemakkelijk op maat snijden met een Stanley-mes. Snijd in de toplaag en breek vervolgens het paneel doormidden. Houd één plankdikte afstand tussen de muur en de vloer. Zo leg je de hele vloer! Een eitje.

Klik-PVC special legservice

Geen zin om de klik-PVC special zelf te leggen? Geen enkel probleem. We beschikken over een vakkundige legservice die jouw nieuwe vloer binnen een mum van tijd kan leggen. Een extra voordeel hiervan is dat je dan garantie krijgt op je vloer! Wanneer je de vloer zelf legt, kunnen wij helaas geen garantie geven op de vloer. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

LET OP: Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Van: €62,95 pm2

Prijs: €14,98 pm2

    Fabrieksleegverkoop

    De actievloeren zijn te bekijken in de groothandel. Is het ver rijden voor je? Geloof ons, het ritje is ‘t brandstofgeld dubbel en dwars waard. Bovendien heb je deze kosten er alweer uit door wat je allemaal bespaart dankzij onze waanzinnig lage prijzen! We staan voor je klaar met een heerlijk vers belegd broodje en een kopje soep. Wil je liever alleen een kopje koffie of thee met iets lekkers? Dat kan natuurlijk ook! Uiteraard is dit allemaal gratis en voor niets. Voor de kinderen hebben we ook iets lekkers klaarstaan en ze kunnen zelfs gratis cupcakes versieren. Onze speelhoek is een geweldige plek waar de kinderen zich kunnen vermaken. We hopen je snel te zien in de groothandel!