Klik-PVC trendkleuren

I.c.m. ondervloer

Wat zijn klik-PVC trendkleuren? Dit noemen wij kleuren die nooit uit de mode raken. Bij PVC draait het dan vooral om grijstinten en bruintinten. Vloeren in deze kleuren zullen altijd trending blijven en passen altijd in elk soort interieur. Liever een andere soort kleur die juist in het oog springt en niet de trends volgen? Ook dan hebben we ruim keuze voor je. Kom naar de showroom om alle klik-PVC trendkleuren én alle andere kleuren te bekijken! Onze medewerkers helpen je graag met het uitzoeken van de perfecte kleur vloer voor jouw interieur.

Onze PVC-vloeren hebben een totale dikte van 5,5 mm en zijn daarmee geschikt voor zeer intensief gebruik. De vloeren zijn ook te plaatsen in de keuken of woonkamer. We hebben nu verschillende trendkleuren in de aanbieding voor slechts € 19,98 p/m2.

Klik-PVC trendkleuren laten leggen

Wil je de nieuwe vloer graag laten leggen? Dat kan! Wij hebben een professionele legservice die graag bij je langs komen om de vloer te leggen. We leggen en leveren in heel Nederland, vijf dagen per week. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Zelf leggen kan natuurlijk ook! Klik-PVC staat erom bekend dat het legwerk heel eenvoudig zelf is te doen. Het draait letterlijk om even klikken en klaar. De panelen zijn ook zeer gemakkelijk op maat te maken. Het enige dat je hiervoor nodig hebt, is een scherp Stanley-mesje.

Kom naar de showroom

De vloeren van deze actie zijn enkel te bekijken in onze groothandel. Kom dus gezellig eens langs! We hebben gratis eten en drinken voor je klaarstaan. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee met een lekkere koek kan je in alle rust de nieuwe vloer uitzoeken. Onze verkoopmedewerkers denken graag met je mee en geven altijd eerlijk advies.

LET OP: Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Van: €64,95 pm2

Prijs: €17,50 pm2