Klik-PVC actie! Al vanaf €7,98!

Op zoek naar een duurzame, goedkope PVC-vloer die je ook nog eens heel eenvoudig zelf kunt leggen? Profiteer dan van onze klik-PVC actie! Klik-PVC is perfect voor de doe-het-zelver. Hiermee bespaar je niet alleen enorm op de aanschaf, maar ook nog eens op het legwerk. Deze actie heeft vloeren al vanaf € 7,98 p/m2 i.c.m. ondervloer! Kom naar de showroom, waar we altijd meer dan 70 verschillende kleuren op voorraad hebben!

Voordelen van PVC

PVC-vloeren hebben enorm veel voordelen. Niet zo gek dus dat steeds meer mensen kiezen voor deze handige vloeren! Kies jij ook voor klik-PVC? Dan kan je deze vloer gemakkelijk zelf leggen. Daarmee bespaar je dus eigenlijk dubbel. De stroken PVC zijn eenvoudig op maat te snijden met een scherp Stanley-mesje. Binnen een mum van tijd heb jij jouw nieuwe vloer gelegd in je woning. PVC-vloeren zijn waterbestendig, hebben een optimale geluiddemping en kunnen perfect worden gecombineerd met vloerverwarming.

Onderhoud van PVC

PVC is ontzettend eenvoudig te onderhouden. Dit is één van de eigenschappen waar veel mensen voor vallen. Regelmatig stofzuigen is het belangrijkste. Dweilen kun je zonder zorgen doen, de vloer is namelijk waterbestendig. Bovendien hoeft PVC niet geschuurd, geölied of gelakt te worden. De vloer blijft er altijd mooi uit zien. Bij ons kun je een onderhoudsset voor PVC-vloeren kopen. Deze bestaat uit een PVC-reiniger en een Strip & Clean. Met de reiniger kun je de vloer veilig schoonmaken zonder vettige zeepresten of een zweem. De Strip & Clean geeft bij preventief gebruik een extra beschermlaagje aan de vloer. Heb je kleine krasjes in de vloer? Dan werkt de Strip & Clean als een soort reparatiemiddel. De krasjes worden opgevuld en de vloer lijkt weer als nieuw! Ook bevat de onderhoudsset viltlappen en viltglijders, zodat de vloer wordt beschermd tegen het krassen van meubels.

Groothandelsprijzen zijn excl. btw!

LET OP! Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Deze actievloeren zijn enkel in onze groothandel te bekijken. Kom dus gauw eens gezellig langs! Kan je de nieuwe vloer niet direct meenemen? Geen probleem, wij kunnen de vloer bij je thuis bezorgen.

Van 49.98 

Nu voor € 7.98 p/m2