Klik-PVC in trendkleuren

PVC met kliksysteem

GRATIS platte plint
I.c.m. ondervloer

PVC met kliksysteem zijn perfect om zelf te leggen. Veel mensen willen graag PVC met kliksysteem omdat ze daarmee ook weer besparen op legwerk. Heel begrijpelijk! Het leven is immers duur genoeg. Gelukkig hebben wij nu een hele mooie aanbieding op ons PVC met kliksysteem. Doordat wij de productie van PVC in eigen beheer hebben, kunnen we het hele jaar door waanzinnig lage prijzen aanbieden. Tijdens de fabrieksleegverkoop gaan deze prijzen zelfs nog harder omlaag! We moeten namelijk ruimte maken voor nieuwe collecties. Bekijk de aanbieding hieronder en profiteer ook van deze waanzinnige deal!

Eigenschappen PVC met kliksysteem

De PVC-vloeren die we momenteel in de aanbieding hebben, beschikken over vele positieve eigenschappen. Zo zijn de vloeren vochtbestendig en zeer gemakkelijk te reinigen. Wat je er ook op laat vallen, de vlek verwijder je eenvoudig en snel met een licht vochtige of zelfs droge doek. Daarnaast beschikken de vloeren over een optimale geluiddemping van 14 dB. Voor een appartement is dat ruim voldoende, maar ook in een huis met huisdieren en kinderen is dat erg prettig.

LET OP: Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Van: €59,98 pm2

Prijs: €12,50 pm2

    Fabrieksleegverkoop

    Deze week hebben we fabrieksleegverkoop! Kom naar de showroom en profiteer van waanzinnige kortingen, combinatie-deals en aanbiedingen! Het loont altijd om naar onze showroom te komen, want omdat we alles in eigen beheer hebben kunnen we altijd superlage prijzen aanbieden. Maar tijdens onze fabrieksleegverkoop maken we ruimte vrij voor nieuwe vloeren en dan hanteren we stuntprijzen! Het is dus zeker waard om komende week even naar onze groothandel te komen. De brandstof haal je er weer dik uit dankzij onze waanzinnige lage prijzen. Ook hebben we gratis eten en drinken voor je klaarstaan om even bij te komen van de autorit.