Klik-PVC in trendkleuren!

Klik-PVC

Nu in de aanbieding: zeer mooie, natuurgetrouwe klik-PVC vloeren. Deze vloeren zijn van oersterke kwaliteit, niet kapot te krijgen. De voelbare en zichtbare structuur maakt dat de vloeren niet van echt hout zijn te onderscheiden. De vloeren zijn zijn voorzien van een vellingskant aan alle vier de zijden van de plank. Wist je dat deze vloeren vochtbestendig zijn? Ook hebben ze een speciale coating waardoor ze brandvertragend werken. Kortom: een zeer veilige vloer voor in je huis.

PVC-vloer laten thuisbezorgen? Dat kan! Wij leggen en leveren door heel Nederland, vijf dagen per week. Vraag naar de mogelijkheden over het bezorgen en het leggen van je nieuwe vloer. Het legwerk kun je ook zelf doen, daar staan PVC-vloeren met kliksysteem om bekend!

LET OP! Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Van: €55,98 pm2

Prijs: €14,98 pm2

    Fabrieksleegverkoop

    Deze week hebben we fabrieksleegverkoop! Kom naar de showroom en profiteer van waanzinnige kortingen, combinatie-deals en aanbiedingen! Het loont altijd om naar onze showroom te komen, want omdat we alles in eigen beheer hebben kunnen we altijd superlage prijzen aanbieden. Maar tijdens onze fabrieksleegverkoop maken we ruimte vrij voor nieuwe vloeren en dan hanteren we stuntprijzen! Het is dus zeker waard om komende week even naar onze groothandel te komen. De brandstof haal je er weer dik uit dankzij onze waanzinnige lage prijzen. Ook hebben we gratis eten en drinken voor je klaarstaan om even bij te komen van de autorit.