landelijke meubelen

Kloostertafel teak

Dit is de kloostertafel Acasia. Niet gemaakt van acasia, maar van teak. Teak is een hele sterke houtsoort die perfect is voor het vervaardigen van meubels. Ben je dus op zoek naar een supersterke, mooie en karakteristieke kloostertafel? Dan is deze tafel de perfecte keuze voor jou! Beschikbaar in een lengte van 200 cm, nu met maar liefst 50% korting!

Het onderstel van de tafel is oersterk en maakt de tafel heel stabiel. Daarnaast ademt deze tafel een geweldige sfeer. Ook bijpassende stoelen erbij kopen? Dat kan! We hebben verschillende prachtige stoelen in het assortiment. Uiteraard ook voor de laagste prijs van Nederland. We kunnen de tafel en stoelen voor je laten thuisbezorgen. Binnen 24 uur heb je jouw nieuwe meubels al in huis! Maak in de groothandel direct een afspraak of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Doordat wij grootschalig inkopen, alles in eigen beheer hebben en tevreden zijn met minimale marges, kunnen wij de laagste prijs garanderen.

Kom naar de showroom!

Op onze website krijg je een globaal idee van hoe de kloostertafel van teak eruit ziet, maar het beste kan je deze natuurlijk beoordelen in het echt! Kom gezellig naar de showroom om je nieuwe meubels uit te zoeken. Je kunt dan zelf de kwaliteit ervaren. Heb je een lange reis voor de boeg? Bij ons kun je gratis ontbijt en lunch krijgen. Zo ga je opgeladen weer naar huis! Ook de kinderen kunnen zich bij ons goed vermaken. We hebben een leuke speelhoek en ze kunnen gratis cupcakes versieren. Een leuk dagje voor het hele gezin! Graag tot ziens bij Bebo Vloeren!