stoer krukje

Krukje met geitenvacht

Op zoek naar een schattig krukje met geitenvacht voor die natuurlijke touch in je interieur? Een geitenkrukje of schapenkrukje is de laatste jaren zeer populair. We zien dit item dan ook vaak terug in allerlei soorten interieurs. Bij Bebo Vloeren hebben we verschillende soorten krukjes met een dergelijk vachtje erop. Kom naar de showroom om alle items te bekijken. Je kunt de krukjes direct meenemen naar huis, we hebben er heel veel op voorraad! Uiteraard voor gegarandeerd de laagste prijs van Nederland.

De krukjes hebben eikenhouten poten, voor een stevige zit en een robuuste uitstraling. Ook blijft eikenhout vele jaren mooi. Alle krukjes worden handgemaakt en omdat het om natuurproducten gaat, is elk krukje uniek. Geen enkel krukje is hetzelfde! Daarnaast is natuurlijk geen enkele geitenvacht hetzelfde, de één heeft een donkere vacht en de ander een lichtere. Ook een geitenvacht met vlekjes is mogelijk. Wat je ook mooi vindt, Bebo Vloeren heeft het!

Houten krukje laten thuisbezorgen

Wil je het krukje graag thuis laten bezorgen? Je kunt de krukjes direct meenemen, maar het is ook mogelijk om deze thuis te laten bezorgen. We hebben een eigen transportservice die door heel Nederland bezorgt. Dat betekent dat jouw nieuwe krukjes al binnen 24 uur bij je thuis bezorgd kunnen zijn. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden of maak direct een afspraak in de groothandel!

Kom naar de showroom!

In de showroom kun je alle krukjes met een geitenvachtje in alle rust bekijken. Ligt Vriezenveen niet naast de deur voor je? Wij staan voor je klaar met gratis eten en drinken. Je kunt dus rustig bijkomen van de rit onder het genot van bijvoorbeeld een heerlijk broodje knakworst of een lekker kommetje soep. Hou je het liever bij een kopje koffie of thee met een lekkere koek? Dat mag ook uiteraard! We hopen je snel te mogen verwelkomen in de groothandel!