Laminaatvloeren van Bebo Parket

Goedkope laminaatvloeren

Voor laminaat met de allerlaagste prijs van Nederland ben je bij Bebo Parket in Vriezenveen aan het goede adres! Bebo Parket is de andere locatie waar houten vloeren en laminaat wordt verkocht. Voor PVC moet je bij Bebo Vloeren zijn! Betaal geen cent te veel! Bij ons betekent laagste prijsgarantie ook echt een garantie. Ergens anders dezelfde vloer voor een lagere prijs gezien? Laat ons de offerte zien en dan gaan wij onder de prijs door!

Vloer direct meenemen? Dat kan. Neem een aanhanger of grote bus mee en dan kan je de vloer zo meenemen. Liever laten bezorgen door ons? Dat regelen we voor je. We hebben een eigen transportservice die door heel Nederland levert. Maak in de groothandel direct een afspraak of neem even contact met ons op!

Collectie vloeren

Bebo Parket heeft de grootste collectie laminaat van heel Nederland. Of je nu een vloer met brede plank zoekt, met kliksysteem, met v-groef of met een bepaalde kleur of uitstraling; bij ons vind je het. Alles is bij ons voorradig en dus te bekijken in de showroom van onze fabriek. We zouden zeggen, kom het zelf eens bekijken met je eigen ogen. Voor elk soort interieur hebben we een mooie vloer!

Verschillende merken laminaat

Wij verkopen ook vloeren van zeer bekende merken. Omdat wij het ruimste aanbod laminaat vloeren van Europa hebben, is dit uiteraard wel belangrijk. Zo verkopen wij merken zoals: Balterio & Parador laminaat. Bent u op zoek naar een ander merk? Wij hebben alle merken, u kunt de vloeren dan bekijken in onze showroom. Zelfs de merk vloeren gaan weg tegen de laagste prijzen!

Restpartijen laminaatvloeren

Ben je op zoek naar het goedkoopste van het goedkoopste, zonder dat je inlevert op kwaliteit? Bekijk dan ook eens onze restpartijen laminaat! Dit zijn overgebleven partijen laminaat die weg gaan om ruimte te maken voor nieuwe partijen. Dit betekent dat deze vloer niet meer verkrijgbaar is als de partij eenmaal op is. Vind je dit geen probleem? Dan kan je profiteren van waanzinnig lage prijzen, al vanaf € 1,98 p/m2 i.c.m. ondervloer en plinten!

Extra informatie

Wil je graag meer weten over Bebo en over onze vloeren? Dat is geen enkel probleem! Bezoek onze showroom, onze verkoopspecialisten staan voor je klaar om je van alles te vertellen over onze vloeren. Graag tot ziens!