Eiken eettafel Nikkie

Met extra dik massief eiken blad!

Onze eiken eettafel Nikkie heeft een prachtige uitstraling met een trapeze tafelpoot. De hele tafel is gemaakt van eikenhout en het blad is extra dik. Een zeer robuuste, sterke tafel dus! De tafel heeft een zeer moderne uitstraling en past in heel veel verschillende soorten interieurs. Ook deze eetkamertafel bekijken of kopen? Kom naar onze showroom in Vriezenveen! Daar kun je de tafel bekijken en alle verschillende bladen bewonderen die je kunt kiezen bij deze tafel. Graag tot ziens!

Beschikbare formaten

De eetkamertafel is verkrijgbaar in verschillende formaten, van 180 cm tot 300 cm. Daarnaast hebben we verschillende kleuren bladen beschikbaar. Een andere poot eronder kan ook. Je kunt de tafel dus zo samenstellen als je zelf graag wil. Kom naar de showroom om alle opties te zien. Onze verkoopmedewerkers helpen je graag met het samenstellen van de eetkamertafel!

De tafel is zo vormgegeven dat mensen met lange benen er comfortabel onder kunnen zitten. De tafel heeft een moderne uitstraling en gaat vele jaren mee dankzij de massief eikenhouten samenstelling. We produceren en kleuren de tafels in onze eigen fabriek, vandaar dat we de tafels zo goedkoop kunnen aanbieden! Doordat wij grootschalig inkopen, alles in eigen beheer hebben en tevreden zijn met minimale marges, kunnen wij de laagste prijs garanderen.

Eetkamertafel laten thuisbezorgen

Heb je een mooie tafel gezien in onze groothandel en wil je deze direct meenemen naar huis? Dat kan! Wij kunnen ook de tafel bij je thuisbezorgen als je geen grote bus of aanhanger hebt. Onze bezorgservice komt in heel Nederland. Binnen 24 uur heb je jouw nieuwe tafel binnen en kan je gaan genieten van je nieuwe aanwinst! Kom naar de showroom in Vriezenveen om jouw nieuwe meubelstuk uit te zoeken. We hebben gratis koffie en thee, broodjes en soep voor je klaarstaan. Voor de kinderen hebben we ook iets leuks! Zelfs de viervoeter is welkom. Graag tot ziens!

massief eiken tafelblad