Onderhoudsset PVC-vloer

Als je aan het kijken bent naar een PVC-vloer, dan weet je dat deze vloeren bijna geen onderhoud nodig hebben. Dat is ook één van de grote voordelen van PVC! Het kleine beetje onderhoud dat de vloer wel nodig heeft, wordt heel eenvoudig met onze onderhoudsset voor je PVC-vloer. Deze set heeft alles wat je nodig hebt voor het perfecte onderhoud van je vloer. We vertellen je er alles over in dit artikel! De set kan je kopen in onze groothandel of eenvoudig bestellen via de telefoon of mail.

Wat zit er in de set?

In de onderhoudsset voor je PVC-vloer zit een drietal handige producten:

  • PVC Reiniger
  • Strip & Clean
  • Viltlappen & viltdoppen

Dit zijn de belangrijkste producten voor het reinigen van je nieuwe PVC-vloer! Je maakt hiermee niet alleen de vloer veilig schoon, maar verlengt de levensduur van je vloer aanzienlijk! De Strip & Clean kan je gebruiken als preventief middel om de vloer een extra beschermlaag te geven, maar ook als oplossing voor kleine krasjes. Met de PVC-reiniger maak je de vloer op een verantwoorde wijze schoon.

PVC-reiniger

De PVC-reiniger is een product dat speciaal is ontwikkeld voor PVC-vloeren. Dit middel laat geen zeepresten of een waas achter op je vloer. De vloer droog mooi mat op en kan elke dag worden gebruikt zonder dat het schadelijk is voor je vloer. Een gewone allesreiniger kan een zweem of zeepresten achterlaten. Als je reguliere allesreiniger elke dag gebruikt, kan het ook de toplaag van de vloer aantasten op lange duur.

Strip & Clean

De Strip & Clean is een middel dat je preventief kunt gebruiken en als oplossing voor kleine krasjes. Gebruik dit eens in het half jaar om je vloer een boost te geven. Pas je het preventief toe, dan krijgt je vloer een extra slijtlaagje. Gebruik je het om kleine krasjes op te lossen, dan geeft dit product jouw vloer een extra laagje waarmee de krasjes worden opgevuld. De krasjes zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Breng de Strip & Clean aan, laat deze 10 minuten inwerken en dweil vervolgens na met schoon, lauw water. De krasjes en de zichtbare looproute zal verdwijnen en je vloer lijkt weer als nieuw!

Viltlappen & viltdoppen

Met viltdoppen en viltglijders kun je jouw vloer beschermen tegen krasjes en andere beschadigingen. De meubels zoals de stoelen kun je zonder zorgen verschuiven en verplaatsen. De viltdopjes zijn geschikt voor lichtere meubels, de viltlappen kun je op maat maken voor zware meubels. De viltdoppen hebben een schroef, waardoor de je viltdoppen onder een stoelpoot kunt schroeven. Deze gaan vervolgens nergens meer heen!

Bestellen?

De onderhoudsset voor je PVC-vloer kan je bestellen in onze groothandel. Kom eens naar de showroom of bel ons om de set te bestellen. We komen het graag bij je thuisbezorgen! In de winkel kan je uiteraard de set direct meenemen als je dat wil. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089