onderhoudsset

Onderhoudsset voor PVC

Deze onderhoudsset voor PVC zorgt ervoor dat jouw vloer veilig wordt gereinigd en vele jaren mooi blijft. De set bevat een reiniger, een polish, viltlappen en viltdoppen. Hieronder leggen we uit waarvoor je de verschillende producten kunt gebruiken.

  • PVC-reiniger 1L. Het kleine dopje op de fles is alles wat je nodig hebt om de vloer grondig te reiniger. Je kunt hier ongeveer 2 jaar lang je vloer mee schoonmaken vanwege de hoge concentratie. Bij reguliere schoonmaakmiddelen kan het voorkomen dat er zeepresten of een waas achterblijven. Met de PVC-reiniger kan je de vloer zo vaak als je wil schoonmaken zonder dat er een waas achter blijft.
  • PVC-polish 1L. Eens per half jaar kan je dit product gebruiken om de vloer een extra beschermlaagje te geven. Wring de doek goed uit en breng aan over de gehele vloer. Dit product gaat tot wel 10 jaar mee! Je hoeft maar een heel klein beetje van dit product te gebruiken om de vloer een extra beschermlaagje te geven of om kleine krasjes op te vullen.
  • Viltlappen 2 stroken van 1M. Bevestig deze onder zware meubels zodat de poten niet kunnen krassen op de vloer.
  • Viltdoppen 30ST. Bevestig deze onder kleinere meubels om krassen te voorkomen. Gemaakt van geperst vilt met een rvs schroef.

Je krijgt dus voor 2 jaar aan reinigingsproducten en bescherming voor 10 jaar. De PVC-vloer blijft vele tientallen jaren mooi dankzij deze onderhoudsset. We verkopen de set nu voor een mooie aanbieding! Van € 89,98 voor maar € 49,98!

Van: €89,98

Prijs: €49,98