Openingstijden bij Bebo Vloeren

Benieuwd naar de openingstijden van Bebo Vloeren? Hieronder hebben we een duidelijk overzichtje voor je gemaakt! Rechts bovenaan onze website kun je ook altijd de actuele openingstijden zien. Vragen over de openingstijden? Neem gerust contact met ons op.

Wij houden deze week onze jaarlijkse fabrieksleegverkoop op:
Maandag 4 December van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 5 December van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 6 December van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 7 December van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 8 December van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 9 December van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

Onze groothandel in Vriezenveen bezoeken

Zit je erover te denken om onze groothandel in Vriezenveen te bezoeken? Dat vinden we heel leuk! De meest rustige momenten om naar Bebo Vloeren te komen zijn doordeweekse dagen in de ochtend. Vooral de maandagochtend en dinsdagochtend zijn lekker rustig. Je kunt hier het beste de drukte vermijden i.v.m. het coronavirus.

Kan je alleen op zaterdag langskomen in onze groothandel? Ook geen probleem! Kom extra vroeg om drukte te vermijden. Later op de ochtend wil het al gauw drukker worden. Onze verkoopmedewerkers doen hun best om je zo snel mogelijk te helpen. Is er even niemand beschikbaar? Pak dan gerust een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij, of probeer onze soep van de dag met een vers belegd broodje.

De kinderen kunnen zich vermaken in onze grote speelhoek en ze kunnen ook gratis cupcakes versieren als ze dat graag willen. Tevens krijgen ze een leuke verrassing mee naar huis voor de lange terugweg. We hebben ook leuke Bebo-ballonnen voor ze! Neem trouwens ook gerust de viervoeter mee als deze lang thuis moet zitten. Vinden we heel leuk!