Urinevlek op de PVC-vloer

Stel, je hebt net een nieuw huis met een prachtige PVC-vloer… En jullie hebben ook een puppy. Puppy’s plassen wel eens in huis. Ze snappen als ze jong zijn nog niet dat plasjes buiten gedaan moeten worden. Op een lekkere luie zondagochtend wandel je op blote voeten door het huis, op weg om een kop koffie te pakken. Je komt in de keuken en daar is jouw schattige pupje! Die verdient een aai over de bol. Je loopt naar hem toe en… Gats! Natte voeten. De puppy kijkt je schuldbewust aan. Een plasje… Snel opruimen voordat het een urinevlek op de PVC-vloer wordt!

Mijn hond heeft geplast op de PVC-vloer…

… En dit keer zag je het niet op tijd. Je bent even weg geweest om boodschappen te doen en bij thuiskomst ontdek je een plasje dat er al iets langer ligt. Je wil natuurlijk voorkomen dat je een urinevlek op de PVC-vloer krijgt. No worries! Een ‘vers’ plasje kan je eenvoudig opvegen met een stukje keukenrol of een licht vochtige vaatdoek zonder zeep. Ook als een plasje wat langer ligt, is dit geen probleem. Al onze PVC-vloeren hebben namelijk een speciale coating waardoor het verwijderen van vlekken heel eenvoudig is. Werkt het opvegen met een licht vochtige doek niet? Dan hebben we altijd nog de speciale onderhoudsset voor PVC. Deze verwijdert al het vuil grondig en veilig!

Onderhoudsset voor de PVC-vloer

Urine op de PVC-vloer kan best bijtend zijn, het is immers een vrij sterk geconcentreerde substantie. Als je het te lang laat liggen, kan het in de vloer bijten. Dit gebeurt vaak bij poreuze vloersoorten. Gelukkig is PVC niet poreus, vlekvorming zal minder snel voorkomen. Met onze onderhoudsset speciaal voor PVC-vloeren kan je vlekken verwijderen in een handomdraai. Ook kleine krasjes worden verwijderd met deze set. Tevens geeft de polish een extra beschermlaagje aan de vloer.

PISvlekken op de PVC Vloer