PVC dry-back hoge slijtlaag

Verschillende moderne kleuren
Icm. Bijpassende platte plint

PVC dry-back vloeren worden het meest verkocht van al onze vloeren. De meeste nieuwbouwwoningen krijgen direct een verlijmbare PVC-vloer, omdat deze heel eenvoudig te onderhouden is en perfect is te combineren met vloerverwarming. Bovendien hebben de vloeren een zeer sterke slijtlaag. Ze zijn dus geschikt voor intensief gebruik, denk hierbij aan de woonkamer of keuken. Maar ook in een restaurant zouden deze vloeren een perfectie optie zijn. Of op kantoor, of een kinderdagverblijf, deze vloeren zijn zo veelzijdig dat ze in elk soort pand kunnen worden gelegd! Wij hebben nu verschillende partijen voor slechts € 7,98 p/m2 i.c.m. plinten!

PVC dry-back verlijmen

Een dry-back PVC-vloer wordt verlijmd aan de ondergrond. Hiervoor moet de ondergrond egaal zijn, anders zie je elk bobbeltje terug in het vloeroppervlak. Om de vloer zelf te leggen, heb je PVC-lijm nodig. De lijm kun je na het uitsmeren even laten drogen, daarna kan je de stroken PVC plaatsen. Let wel! Ga je de vloer zelf leggen, dan geven wij geen garantie meer op de vloer. We kunnen dan namelijk niet garanderen of de vloer juist is gelegd. Wil je de vloer door ons laten leggen? Dat scheelt je heel veel werk en daarnaast blijft dan de garantieperiode behouden.

Deze actievloeren zijn enkel  in onze groothandel te bekijken.

Kom naar de showroom!

Deze actievloeren en alle andere vloeren zijn te bekijken in de showroom van onze groothandel. Kom eens gezellig langs! Er staat gratis eten en drinken voor je klaar. Ook koffie en thee kan je onbeperkt pakken met een lekkere koek erbij! De kinderen kunnen zich eindeloos vermaken in de speelhoek en als ze willen, kunnen ze gratis cupcakes versieren!

LET OP: Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Van: €37,98 pm2

Prijs: €7,98 pm2