PVC-vloer gratis leggen

Combi deal
Inclusief:

  • Egaliseren
  • Verlijmen
  • Vloer
  • Afkitten (waar mogelijk)
  • Keuze uit verschillende kleuren vloeren

PVC-vloer GRATIS gelegd!

Zie je het niet zitten om je nieuwe vloer zelf te leggen? Dat komt goed uit, want daar hebben wij nu een hele mooie aanbieding voor! Een PVC-vloer + gratis leggen! Jij krijgt een geheel nieuwe PVC-vloer en wij verzorgen het legwerk voor je. Inclusief egaliseren! Het enige dat jij hoeft te doen is te wachten tot het legteam klaar is en dan kan je gaan genieten van de nieuwe vloer! We leggen hieronder even kort uit wat je er inbegrepen is bij de deal.

Wat krijg je?

Een PVC-vloer, deze zijn gemaakt van polyvinylchloride. PVC-vloeren zijn zeer geluiddempend, vochtbestendig, krasvast en uitermate geschikt voor vloerverwarming. De dikte van de vloer bedraagt slechts 2 millimeter. Bovendien vraagt een PVC-vloer geen onderhoud! Fijn toch?

Wat doen wij?

Wij gaan de huidige vloer in je woning egaliseren en voorbereiden voor het leggen van de nieuwe vloer. Egaliseren betekent vlak maken, want vanwege de minimale dikte van de PVC-vloer zie je alle kleine bultjes en knobbeltjes terug in het vloeroppervlak. Een zeer egale ondergrond is dus zeker een must. Het laagje egaline is ongeveer 3 millimeter dik en zal alle oneffenheden uitvlakken. De egaline heeft een dag nodig om te drogen en uit te harden. Er mag dan dus ook niet op worden gelopen.

PVC-vloer leggen

Dry-back PVC-vloeren worden verlijmd aan de ondergrond, die we daarvoor speciaal hebben geëgaliseerd. Na het drogen van de egaline kunnen we verder met de PVC-vloer verlijmen. Er wordt eerst een laagje PVC-lijm aangebracht. Vervolgens plaatsen we de PVC-vloer van jouw keuze. De lijm heeft slechts kort nodig om te drogen, daarna kun je al over de vloer lopen! We werken de randen af door overal een kitrand te plaatsen. Je kunt vervolgens ook nog mooie plinten erbij plaatsen.

Let op! De vloeren van deze actie zijn alleen te bekijken in de groothandel.