PVC-vloer met zelfklevende lijmlaag

GRATIS ZELFKLEVENDE LIJMLAAG
Verschillende partijen

Normaal gesproken heb je verschillende materialen nodig om een dry-back PVC-vloer te leggen. Denk aan egaline, PVC-lijm, lijmkam, lijmroller… Voor je de vloer kan gaan leggen, moet je dus de ondergrond egaliseren. Dit moet drogen, en pas daarna kan je de lijm aanbrengen om de vloer erop te plaatsen. Dit is natuurlijk best wel veel werk allemaal en daar hebben wij dus nu een oplossing voor bedacht: een PVC-vloer met zelfklevende lijmlaag! Het egaliseren is nog wel nodig, maar alle producten voor het verlijmen kan je links laten liggen. Hiermee bespaar je aanzienlijk!

Zelfklevende PVC-vloer plaatsen

Of het nu een zelfklevende vloer is of niet, het egaliseren van de ondergrond is nog steeds heel belangrijk. PVC-vloeren zijn namelijk heel dun, waardoor je elke oneffenheid groter dan 2 millimeter direct terug ziet in het oppervlak. Dat is natuurlijk niet mooi, maar het kan er ook nog eens voor zorgen dat de vloer op dat punt veel sneller slijt. In het ergste geval kan je er zelfs over struikelen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Kortom: egaliseren is dus heel belangrijk.

We gaan er voor nu even van uit dat de ondergrond egaal is. De zelfklevende vloer kan zo worden geplaatst, zolang de ondergrond maar schoon en vetvrij is. Verwijder de folie van de PVC-vloer, waardoor de lijmlaag wordt blootgelegd. Het op maat maken van de stroken PVC kan heel eenvoudig met een scherp Stanley-mesje. En dan wordt het plakken geblazen! Gemakkelijker kan het bijna niet.

Bij Bebo Vloeren hebben we de zelfklevende PVC-vloeren nu in de aanbieding voor slechts € 1,98 p/m2 i.c.m. een bijpassende plakplint. Als je niet in de gelegenheid bent om deze vloer direct mee te nemen, dan kunnen wij de vloer voor je bezorgen! We hebben een eigen bezorgservice die door heel Nederland levert.

LET OP! Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Van: €29,98 pm2

Prijs: €3,98 pm2