PVC-vloer hotelkwaliteit

HOGE KWALITEIT
Verschillende kleuren

Speciaal voor iedereen met veel voetverkeer in huis, huisdieren of een bedrijf hebben we nu een PVC-vloer van hotelkwaliteit in de aanbieding! Deze supersterke vloeren beschikken ook nog eens over een handige zelfklevende lijmlaag. Hierdoor heb je geen PVC-lijm of lijmkam en lijmroller meer nodig. Dat scheelt weer erg veel geld, tijd en moeite! Deze prachtige vloeren bieden we aan in verschillende kleuren en decors voor slechts € 4,98 p/m2 i.c.m. bijpassende platte plint.

Zelfklevende vloer toepassen

Het zelf leggen van de PVC-vloer is heel eenvoudig dankzij de lijmlaag. Het belangrijkste is dat de ondergrond schoon en droog is, anders pakt de lijmlaag natuurlijk niet goed. Omdat de PVC-vloer zo ontzettend dun is, zie je elke kleine oneffenheid terug. Daarom is het van belang dat de ondergrond super egaal is. De dikte van de vloer zorgt er tevens ook voor dat deze vloer het beste is in combinatie met vloerverwarming. De warmte wordt het beste geleid dankzij de minimale dikte. Dat is zeer voordelig voor jou, want je hoeft minder hard en minder lang te stoken voor je woning lekker warm is!

Legservice inschakelen voor PVC-vloer van hotelkwaliteit

Lijkt het je toch nog lastig om de vloer zelf te leggen? Schakel dan gerust onze legservice in. Onze vakmensen helpen je graag bij het leggen van de vloer en kunnen de vloer binnen een mum van tijd plaatsen. Je kunt dus heel snel genieten van je nieuwe vloer zonder zelf enige moeite te doen! Onze legservice legt in heel Nederland.

De vloeren van deze actie zijn te bekijken in de groothandel. Kom dus gezellig langs en profiteer van deze geweldige aanbieding!

LET OP: Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Van: €32,50 pm2

Prijs: €4,98 pm2