PVC-vloer kliksysteem

HOGE LIVING KWALITEIT
Verschillende kleuren

Een PVC-vloer met kliksysteem is heel gemakkelijk zelf te leggen. Dat is het grote voordeel van deze vloeren en mede waardoor ze zo populair zijn bij zoveel mensen. Daarnaast zijn deze vloeren verkrijgbaar in zeer veel verschillende kleuren, structuren en decors. Je kunt dus elke gewenste look creëren die je maar wil. En deze vloeren passen in elk soort interieur, of je nu een strak modern interieur hebt of een stoerder, industrieel of landelijk interieur. Er is voor ieder wat wils! Dankzij de realistische houtstructuur lijken deze PVC-vloeren sprekend op massief houten vloeren. Je haalt dus echt sfeer in huis!

PVC-vloer met kliksysteem zelf leggen

Het kliksysteem maakt het leggen van de vloer heel gemakkelijk. Dit is binnen een mum van tijd gedaan. Even klikken en klaar! Dan kun je genieten van je nieuwe vloer. Het op maat maken van de panelen PVC kan eenvoudig met een scherp Stanley-mesje. Wil je de vloer gaan combineren met vloerverwarming? Neem dan een rubberen ondervloer, deze geleidt de warmte het beste. Ook is een rubberen ondervloer optimaal geluiddempend. Alle actievloeren zijn te bewonderen in de groothandel. Je kunt de vloer direct meenemen als je wil, of je kunt kiezen voor onze bezorgservice. Wij leggen en leveren door heel Nederland!

Kom naar de showroom!

Een bezoekje aan onze showroom is misschien niet naast de deur, maar het is de rit meer dan waard! Dankzij onze lage prijzen heb je de brandstofkosten alweer gecompenseerd. Bovendien kan je bij ons gratis eten en drinken krijgen. Onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers kun je alle actievloeren bekijken. Neem de vloer van jouw keuze direct mee of laat ‘m door ons bezorgen!

LET OP: Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Van: €49,98 pm2

Prijs: €9,98 pm2