PVC-vloeren met exclusieve kleur

Op zoek naar PVC-vloeren met een exclusieve kleur? Dan ben je hier aan het goede adres! Bebo Vloeren is specialist in PVC-vloeren, we hebben standaard meer dan 250 kleuren op voorraad. Hierbij zitten de trendkleuren die altijd populair zijn en toepasbaar zijn in elk soort interieur. Deze kleuren zijn tijdloos en kunnen nooit uit de mode raken. Denk aan PVC-vloeren met een mooie houtstructuur. Daarnaast hebben we ook altijd partijen PVC-vloeren met een exclusieve kleur die bijna niemand anders in huis heeft liggen. Als je dus iets bijzonders wil, zijn wij je man!

PVC-vloeren met exclusieve kleur uit eigen fabriek

Omdat wij de vloeren in eigen fabriek produceren en ook alle overige processen in eigen beheer hebben, kunnen wij ontzettend lage prijzen aanbieden. En dat niet alleen – het is ook mogelijk om allerlei soorten kleuren te produceren. Wij houden de vloerentrends altijd goed in de gaten en kijken ook naar wat wij zelf het meeste verkopen. Hier spelen we dan op in en daardoor heb jij altijd het meest moderne aanbod PVC-vloeren! Daar profiteer jij van, want zo kunnen we ook de laagsteprijsgarantie van Nederland beloven. Heb je ergens anders toch dezelfde vloer voor een lagere prijs gezien? Neem de offerte mee naar onze groothandel, dan gaan wij onder de prijs door!

Leveren & leggen

Bij Bebo Vloeren kunnen we het leveren en leggen van de vloer voor je verzorgen. Onze bezorgservice levert en legt door heel Nederland, vijf dagen per week. Is overdag leveren lastig voor je? Dan kunnen we eventueel ook in de avond langskomen met je nieuwe vloer. Het legwerk kunnen we uiteraard ook voor je doen. Neem contact op met ons voor alle opties of kom naar de showroom om direct een afspraak te maken!

LET OP! Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Van: €39,98 pm2

Prijs: €1,98 pm2