Mflor PVC-vloer restpartijen

Ben je specifiek op zoek naar een Mflor PVC-vloer? Dan heb je geluk! Wij hebben nu meerdere restpartijen van de Mflor PVC-vloer in het assortiment. Sla ook je slag en scoor dit koopje! Mflor vloeren hebben een zeer hoge kwaliteit en een sterke slijtlaag. Geschikt voor elk soort interieur! Wij kopen deze vloeren grootschalig in direct bij de fabriek, er komen geen tussenpersonen aan te pas. Daarom kunnen wij de vloeren zo goedkoop weer aan jou aanbieden! Let wel op dat we een groothandel zijn en dus de prijzen exclusief btw weergeven.

De Mflor vloeren staan bekend om hun prachtige houtstructuur, die voelbaar én zichtbaar is. De kleuren zijn zeer natuurgetrouw. Zoals eerder aangegeven zijn deze vloeren geschikt voor intensief gebruik. Heb je huisdieren? Geen enkel probleem. De nageltjes kunnen geen krassen veroorzaken op deze vloer.

Kom naar de showroom!

Als je de autoreis trotseert en naar de showroom komt, dan wacht je heerlijke koffie of thee met iets lekkers erbij of gratis ontbijt en lunch! Je komt dus sowieso niet voor niets. We hebben een heerlijke soep van de dag klaarstaan met een broodje knakworst of een ander vers belegd broodje. Voor de kinderen hebben we ook meer dan genoeg lekkers klaarstaan. Kom gezellig met de familie langs en maak er een dagje uit van!

Leverservice en legservice

Je kunt deze vloer enkel bij ons in de groothandel komen bekijken. Als vanzelfsprekend bieden wij een leverservice tegen kleine meerprijs door heel Europa & als je het op prijs stelt komen onze vakkundige specialisten de nieuwe vloer op elke gewenste dag graag bij je thuis leggen (behalve zondag). De meerprijs van het legwerk verschilt per woningtype en de ondergrond. Als je foto’s van de ondergrond meeneemt naar onze groothandel kunnen wij je een exacte meerprijs betreft het legwerk geven.

LET OP: Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Van € 39.98 p/m2

Nu va. € 1.98 p/m2