landelijke meubelen

Salontafel van oud hout

Op zoek naar een salontafel van oud hout? De tafel is natuurlijk niet echt gemaakt van oud hout, maar van hout met een geleefde look. Vintage, kan je ook wel zeggen. Nu verkrijgbaar voor een zeer voordelige prijs! Bij Bebo Vloeren hebben we de productie en distributie van onze meubels in eigen beheer, daarom kunnen we zulke aantrekkelijke prijzen aanbieden! Kom naar de showroom om deze salontafel te bekijken en eventueel direct mee te nemen!

Kom naar de showroom in Vriezenveen!

Je kunt in onze groothandel alle meubels bekijken. Bevalt het wat je ziet? Dan kan je de meubels direct meenemen wat ons betreft. Als je een busje of aanhanger mee hebt, kun je ze zo inladen! We kunnen de nieuwe meubels ook voor je bezorgen, dat is geen enkel probleem. Bebo Vloeren beschikt namelijk over een eigen transportservice. Maak in de groothandel een afspraak om jouw nieuwe aanwinsten te komen bezorgen of neem even contact met ons op, dan regelen we het direct!

Neem gerust je kinderen mee naar de showroom, we hebben een leuke speelhoek en ze kunnen ook gratis cupcakes versieren. Zelfs de dieren zijn welkom bij Bebo Vloeren! Neem gerust je hond mee, dan hoeft hij niet zo lang thuis te zitten als je van ver komt. Voor onze klanten zelf hebben we natuurlijk ook voldoende lekkers: geniet van een kopje koffie of thee met een koek of ga lekker ontbijten of lunchen bij Bebo! De soep van de dag met versbelegde broodjes staan voor je klaar. Uiteraard gratis en voor niets!