kloostertafel

Tafel met metalen x-poot 

Met extra dik massief eiken blad! 

Op zoek naar een tafel met x-poot? We snappen je! Dit soort tafels zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Dat is ook de reden waarom we deze tafels in ons assortiment hebben opgenomen. Ook jij kan nu zo’n prachtige x-poot tafel in huis hebben. Te veel betalen? Nooit! Bebo Vloeren hanteert op al haar producten de laagste prijsgarantie. Dit komt omdat wij de productie en distributie in eigen beheer hebben. Er komen geen tussenpersonen aan te pas. Dat betekent voor jou gewoon een eerlijke, lage prijs zonder allerlei marges. Daar doen we het voor!

Meubels bekijken in de showroom

Al onze fantastische meubels kun je bekijken in onze showroom. De tafel met x-poot in kwestie is beschikbaar in verschillende formaten:

  • 180 cm
  • 200 cm
  • 220 cm
  • 240 cm
  • 260 cm
  • 280 cm
  • 300 cm

Voor ieder wat wils, dus! Of je nou een groot gezin hebt of vaak vrienden op bezoek hebt, of gewoon houdt van veel ruimte… Deze tafel past perfect in je interieur! Het extra dikke massief eikenhouten blad is zeer robusst en gaat vele jaren mee. We hebben al een speciale coating aangebracht waardoor de tafel bestand is tegen vlekken, maar het gebruik van onderzetters of een tafellaken is wel aan te raden als je bijvoorbeeld gaat gourmetten. De vetvlekken die de kans krijgen om erin te trekken zijn lastiger te verwijderen. Toch een vetvlekje gespot? Veeg ‘m snel op met een licht vochtige doek, dan is er geen probleem. Heb je een hardnekkige vlek? Dan komt die robuuste eigenschap mooi van pas; je kunt de tafel namelijk eenvoudig opschuren en voorzien van een nieuwe laklaag. Hiermee zijn alle vlekken verwijderd.

massief eiken tafelblad

Zien we je snel in de showroom? We hebben koffie of thee met iets lekkers voor je klaarstaan! De kinderen kunnen zich vermaken in de speelhoek en mogen gratis cupcakes versieren. Heb je nog niet ontbeten of geluncht? Dat kan ook bij ons! Uiteraard gratis en voor niets.