Trap renoveren? Gebruik onze handige traprenovatie set!

Is je trap oud en versleten? Of gewoon totaal niet je smaak? Een nieuwe trap plaatsen hoeft niet altijd! Kies voor een eenvoudige en vooral goedkope traprenovatie, al verkrijgbaar vanaf € 495,- excl btw! Dit bespaart je niet alleen veel geld, maar ook veel tijd en rommel. Onze traprenovatie sets zijn beschikbaar in vele verschillende kleuren en bestaan uit hout of PVC. Eenvoudig zelf te plaatsen! Binnen een mum van tijd heb je een prachtige nieuwe trap.

Houten traprenovatie set

Lijkt een houten traprenovatie set je heel mooi? Bij deze soort traprenovatie wordt er vrijwel altijd gekozen voor een eiken traprenovatie set. Eiken is een harde houtsoort die geschikt is voor veel verschillende bewerkingen en toepassingen. Elke soort kleurolie kan erop en bovendien kan je ook de traprenovatie laten bewerken, zoals borstelen of verouderen. De houten traprenovatie set geeft je vloer een prachtige luxe uitstraling.

Tip! Laat de traprenovatie set snel & vakkundig leggen door onze legservice.

PVC traprenovatie set

Naast de houten traprenovatie set hebben we ook een traprenovatie set van PVC. Dit materiaal is oersterk en beschikbaar in veel verschillende kleuren en dessins. De set bestaat uit panelen en stootborden. Uit één paneel kan je twee treden zagen. Met behulp van een trapspin kan je de traptreden heel eenvoudig opmeten.

Hulp nodig met het inmeten van de trap? Bekijk ons handige instructiefilmpje.

Bevestig de nieuwe traptreden eenvoudig met de High-Tack kit. De stootborden zijn beschikbaar in de kleur van de traprenovatie set of in het wit. Onze DIY traprenovaties zijn dus helemaal naar wens aan te passen.

Zelf traprenovatie set plaatsen

Onze traprenovatie sets zijn zo ontworpen dat je zelf eenvoudig de traprenovatie kunt uitvoeren. Het maakt hierbij niet uit of je kiest voor een houten traprenovatie of een PVC traprenovatie.

Voor het gemak hebben we een handige instructievideo gemaakt over de traprenovatie set. Ook is het mogelijk om het renoveren van je trap uit handen te geven. Schakel hiervoor onze professionele legservice in! Kom naar de groothandel om de traprenovatie sets te bekijken of neem contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Goedkope traprenovatie set

Bij Bebo Vloeren heb je een zeer ruime keuze uit zowel houten traprenovaties als PVC traprenovaties. Er is keuze uit maar liefst 10 verschillende kleuren. Er zit dus zeker een kleur tussen die bij jouw interieur past! Wil je de traprenovatie matchen met je nieuwe vloer? Kom dan langs in de showroom en dan helpen we je graag!

Trapbekleding of traploper

Ook een optie is kiezen voor trapbekleding. De oude trap bekleed je met bijvoorbeeld een mooie traploper. Er is ontzettend veel keuze in traplopers. Denk aan sisaltouw met geweven band of een wollen traploper.

Qua kleur is de keuze eveneens reuze. Bebo heeft verschillende traplopers te koop. Er is van alles mogelijk, denk hierbij aan de afwerking zoals de roeden en de band. Kom langs in onze groothandel om de voorraad te bekijken! Uiteraard kunnen we ook traplopers op maat maken.

Trapbekleding van tapijt

Hoewel steeds meer mensen kiezen voor een houten traprenovatie of een PVC traprenovatie, blijft tapijt op de trap één van de meest voorkomende trapbekledingen. Tapijt is zacht, warm en niet glad. Bebo Vloeren heeft prachtige tapijtsoorten in het assortiment voor het bekleden van je trap! Denk hierbij aan Parade, Bonaparte, Desso, XL-Floors, Gelasta, Silverstar, Wool Classics en nog veel meer. Zien we je binnenkort in de winkel voor inspiratie? De koffie staat altijd klaar!

"<yoastmark