Traprenovaties bij Bebo Vloeren

De makkelijkste manier om je trap er als nieuw eruit te laten zien is met een traprenovatie set. Van nieuwbouwwoningen tot oudere of versleten trappen: een traprenovatieset is de oplossing. Verkrijgbaar in verschillende soorten: PVC en eikenhout.

PVC Traprenovatie set

Een pvc-traprenovatie set is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. De traprenovatie set wordt aangeleverd met panelen en stootborden. Uit de panelen kunnen de treden gezaagd worden. Uit 1 paneel kunnen 2 treden gehaald worden en kunnen gemakkelijk bevestigd worden met hightech kit. Ook de stootborden kunnen bevestigd worden met de hightech kit. De originele treden kunnen opgemeten worden met een trapspin en kunnen daarna uit de panelen gezaagd worden. Een traprenovatieset kan gebruikt worden bij dichte trappen en laat je trap er als nieuw uit zien! Alle kleuren en eventuele voorbeelden zijn te bekijken in onze showroom.
Bekijk onderstaande instructie video voor het plaatsen van een PVC Traprenovatie set.

Eiken traprenovatie set

Een eiken traprenovatie set is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. De kleur kan namelijk op maat gemaakt en geolied worden. De eiken traprenovatie set wordt aangeleverd in panelen, stootborden en eventuele anti-slipstrip. Uit 1 paneel kunnen 2 treden gehaald worden. De originele traptreden kunnen ingemeten worden met een trapspin en daarna uit de panelen gezaagd worden. De treden kunnen gemakkelijk bevestigd worden met hightech kit. Dit geldt ook voor de stootborden. Ook een eiken traprenovatie set kan gebruikt worden bij dichte trappen en zorgt ervoor dat je trap er weer vele jaren tegen aan kan! Alle kleuren en eventuele voorbeelden zijn te bekijken in onze showroom.
Bekijk onderstaande instructie video voor het plaatsen van een eiken traprenovatie set.

Legservice traprenovaties

Mocht je het niet zien zitten om de traprenovatieset zelf te plaatsen, dan kun je altijd gebruik gaan maken van onze legservice. Zij zijn gediplomeerde leggers en kunnen de traprenovatieset vakkundig plaatsen. Dit geldt voor zowel PVC als eikenhouten traprenovatiesets. Bekijk hieronder hoe een traprenovatie geplaatst wordt door onze legservice.

Heb je nog vragen over de traprenovaties van Bebo Vloeren, wil je er één bestellen of wil je een afspraak maken voor het leggen? Dat kan! Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je verder.