Klik-PVC in trendkleuren!

Trendkleuren PVC

GRATIS bijpassende plint
SUPER KWALITEIT

Nu bij Bebo Vloeren sterk afgeprijsd: PVC-vloeren in trendkleuren! Wat zijn trendkleuren? Dit zijn kleuren vloeren die ontzettend populair zijn, jaar in, jaar uit. Elk jaar houden wij een fabrieksleegverkoop waarbij we deze trendkleuren voor een waanzinnige prijs weg doen. Dit is dé kans om zo’n mooie vloer in huis te halen, zonder dat je te veel betaalt!

Trendkleuren PVC-vloeren van XL Floors

De PVC-vloeren met trendkleuren die momenteel zijn afgeprijsd, zijn van XL Floors. Dit merk staat bekend om de extra brede en extra lange plank. Een kleine ruimte lijkt hierdoor een stuk groter. Daarnaast zijn deze vloeren geschikt voor alle vertrekken van het huis: je kantoor, het toilet, de badkamer, de keuken, de speelkamer, de woonkamer, etcetera. Eén van de meest populaire eigenschappen van deze vloer is dat hij perfect te combineren is met vloerverwarming. De minimale dikte van de vloer geleidt de warmte optimaal.

Dry-back ofwel plak-pvc

De PVC-vloeren van XL Floors zijn dry-back vloeren, ook wel plak-pvc genoemd. De vloeren worden aan de ondergrond verlijmd. Dat betekent dat de ondergrond als voorwaarde moet hebben dat de vloer extreem glad en vlak is. Een oneffenheid groter dan 2 millimeter zal je direct terugzien in de PVC-vloer, vanwege de minimale dikte. De vloeren in de sale zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en dessins. Wil je graag een PVC-vloer met voelbare houtstructuur? Dat kan! Nu extra voordelig vanaf slechts € 14,98 per m2 met een gratis bijpassende plakplint!

Vloeren laten thuisbezorgen

Deze vloeren zijn enkel in de groothandel te bekijken. Indien gewenst kan je de nieuwe aanwinst direct meenemen naar huis! Heb je geen plek in de auto? Dan kunnen wij de vloeren ook voor je thuisbezorgen. We leveren elke dag. Neem contact op om een afspraak te maken. Tevens kunnen wij ook het legwerk voor je verzorgen. Maak hiervoor een afspraak als je in de groothandel bent, dan is de nieuwe vloer binnen een mum van tijd geleverd en gelegd!

LET OP! Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Van: €44,98 pm2

Prijs: €14,98 pm2