Een eiken visgraatvloer!

Op zoek naar zo’n prachtige visgraatvloer voor in je woning? Bebo Vloeren heeft prachtige eiken patroonvloeren. De productie van PVC en hout hebben we in eigen beheer, we kunnen daardoor de beste kwaliteit tegen de laagste prijs aanbieden. Er komen geen tussenpersonen aan te pas, dus de marges zijn klein! Daar profiteer jij als klant van. Visgraatvloeren zijn ontzettend populair, we zien ze heel veel en zijn ervan overtuigd dat deze trend nog wel even aanhoudt. Ook meedoen met de trend? Bestel dan jouw visgraatvloer super voordelig bij Bebo Vloeren! Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland! We kunnen de visgraatvloer van je dromen geheel op maat maken!

visgraatvloer

Wat is visgraat?

Inmiddels is de visgraatvloer één van de bekenste patronen die er is. Het visgraatpatroon bestaat al eeuwen, vroeger werd dit patroon toegepast in kastelen en landhuizen. De naam van het patroon zegt het al: het leggen van de planken doet denken aan een visgraat. Hoewel de visgraatvloer nu intens populair is, is deze manier van leggen en de vloer zelf geheel naar wens aan te passen. Zo heb je altijd een unieke vloer in huis en past het perfect bij wat je wil. Visgraatvloeren staan prachtig in elk soort woning, oud of nieuw. Ook op zoek naar een visgraatvloer? Bezoek Bebo Vloeren in Vriezenveen! Wij zijn gespecialiseerd in visgraatvloeren en kunnen in al je wensen voorzien. Uiteraard voor de laagste prijs van Nederland.

visgraatvloer

Kom naar de showroom!

Een bezoekje aan onze showroom in Vriezenveen is niet alleen nuttig, maar ook gewoon hartstikke leuk. Je verlaat nooit met lege handen de fabriek; zo hebben wij gratis eten en drinken voor je klaarstaan. Lange reis voor de boeg? Eenmaal bij ons aangekomen kun je rustig bijkomen onder het genot van een versbelegd broodje, koffie, thee of een glaasje fris. Naast visgraatvloeren hebben wij PVC-vloeren, tapijt, traprenovaties, vinyl en op onze andere locatie vind je ook nog eens houten vloeren en laminaat. Onze verkoopmedewerkers staan voor je klaar om te helpen met het aankopen van jouw droomvloer. Wil je graag een band en bies of een prachtig ornament in de vloer? Ook dat kan! Geen enkel probleem.

visgraatvloer