De drie meest populaire PVC-vloeren van 2022

In uw nieuwe woning moet nog een nieuwe PVC-vloer komen, alleen u weet nog niet precies wat u nou voor vloer wilt. Daar gaan wij u vandaag mee helpen! Uit de afgelopen tijd hebben wij alle meest gewilde vloeren op een rijtje gezet. Lees hier alles over de drie meest populaire PVC-vloeren van 2022.

 

1. Visgraat PVC

Op de eerste plek staat visgraat PVC. Deze vloer is in 2022 echt niet meer weg te denken uit een moderne woning. Dit is een trend die uit het verleden weer is terug gekomen. In de jaren 80 was dit motief in het gemiddelde huishouden erg gewild. De laatste paar jaren is dit weer helemaal terug gekomen, en sinds een aantal jaren is visgraat ook in de PVC-versie te verkrijgen. Voorheen werd een visgraat vloer alleen in hout geproduceerd, alleen sinds een paar jaar kan dit dus ook in de PVC-versie.

 

2. Hongaarse punt PVC

Vervolgens staat de Hongaarse Punt op nummer twee. Deze vloer is erg gewild bij veel mensen en is bij elk interieur te combineren. Wat het bijzondere aan deze vloeren is, is dat het in banen tegen elkaar aan ligt. Dat zorgt voor een erg strak motief, wat de vloer erg bijzonder maakt.

 

3. Betonlook PVC tegels

Tenslotte staat een pvc vloer met een betonlook op de derde plek. Deze tegels komen het dichtste in de buurt van een gietvloer en zorgt voor een hele moderne uitstraling in uw woning. De reden waarom dit soort vloeren worden gekozen, is dat alle kleuren meubels met deze vloer gecombineerd kan worden. Mocht u nou een landelijke stijl, industriële stijl of een Scandinavische stijl hebben kan dat perfect met dit soort vloeren!

 

Voordelen van PVC

Super gaaf die verschillende soorten pvc, maar wat is nou het voordeel van een pvc vloer? Één van de vele voordelen van PVC is dat het waterbestendig is. Omdat pvc geen natuurlijke stof is, absorbeert het geen water en kan het dus ook niet bijna niet uitzetten of inkrimpen.

Daarnaast is een PVC-vloer perfect voor vloerverwarming. Omdat verlijmbare pvc tussen de 2 en 3 millimeter dik is, geleidt het de warmte van de vloerverwarming optimaal. Zo heeft u het meeste rendement van uw vloerverwarming!

Verder is PVC ook erg stil aan de voeten. U heeft geen last van overbodig contactgeluid en kunt dus gerust met naaldhakken over de vloer lopen zonder dat het geluid maakt.

 

Bent u benieuwd hoe deze populaire vloeren er in het echt uit zien? Kom dan langs in onze showroom! We zetten alvast een kop koffie voor u klaar.

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089