De visgraatvloer van Rob Geus!

De visgraatvloer van Rob Geus!

Een tijdje geleden mochten we een bekende Nederlander verwelkomen in de groothandel! Niemand minder dan Rob Geus wilde dolgraag een prachtige visgraatvloer bij ons afnemen. De visgraatvloer van Rob Geus is geïnspireerd op de soortgelijke vloer van Kim Kötter en Jaap Reesema, maar met één groot verschil…

PVC visgraatvloer Rob Geus

Rob is naar de groothandel gekomen en heeft een prachtige PVC visgraatvloer uitgekozen. Qua uitstraling lijkt de vloer sprekend op de houten visgraatvloer van Kim Kötter en Jaap Reesema, behalve dat het materiaal natuurlijk heel anders is. Ook heeft Rob net een iets andere kleurslag gekozen. Inmiddels is de vloer gelegd en heeft hij laten weten zeer tevreden te zijn over de vloer!

PVC of hout?

Zit je nu ook te denken om zo’n prachtige vloer aan te schaffen, maar weet je nog niet of je team Kim (houten visgraat) of team Rob (PVC visgraat) bent? Je bent van harte welkom in de groothandel, waar we je het verschil kunnen laten zien en voelen. Uiteraard leggen we graag alles haarfijn aan je uit. Hieronder zetten we vast enkele eigenschappen van PVC en van hout op een rijtje!

PVC-vloeren zijn eenvoudig te reinigen, vragen geen onderhoud en hebben een zeer lange levensduur. De dikke slijtlaag van de vloer zorgt ervoor dat de kleur en de houtstructuur vele jaren mooi blijft. Bovendien is PVC eenvoudig te combineren met vloerverwarming. In de woning van Rob is gekozen voor een verlijmbare PVC-vloer, deze zijn het dunste en geleiden de warmte van de vloerverwarming het beste. PVC is niet gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout dat natuurlijk wel is. Daardoor is de vloer dus ook ongevoelig voor vocht en temperatuurwisselingen.

Een houten visgraat vloer is natuurlijk hartstikke prachtig, authentieker dan dit wordt het niet. De prachtige uitstraling van het hout geeft elk huis een luxe sfeer. Hout is wel gevoelig voor vocht en temperatuurverschillen. Het is daarom belangrijk om speciale aandacht te geven aan de vloer wanneer je deze reinigt. Ook wordt het hout zeer gelukkig als je af en toe een extra voedende vloerzeep gebruikt. Bescherm het hout tegen invloeden van buitenaf door eens in de zoveel jaar een nieuwe olielaag aan te brengen.

PVC-vloer met hoge witte plint

We hebben de prachtige vloer, afkomstig uit onze eigen collectie, afgewerkt met een prachtige hoge, witte plint. Ter bescherming van de vloer zijn er ook schoonloopmatten geplaatst rondom de ingangen en uitgangen van zijn woning. Ook de meubels zijn voorzien van Scratch No More viltdopjes en viltlappen. Zo blijft zijn vloer vele jaren mooi!

Ook zo’n vloer kopen? Kom naar de showroom!

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089