Een eiken visgraatvloer in huis

Een eiken visgraatvloer in huis

Op zoek naar een mooie nieuwe vloer met veel uitstraling? Kijk dan eens naar luxe eiken visgraatvloer. Deze collectie vloeren is met liefde geproduceerd en bestaat enkel uit de beste producten. Het resultaat is een chique eiken visgraatvloer.

Wist je dat visgraatvloeren nu helemaal hot zijn? Ze zeggen wel eens dat de vloeren ‘terug zijn van weg geweest’, maar in onze optiek zijn visgraatvloeren nooit helemaal weg geweest. Het prachtige patroon van deze vloer is door de jaren heen populairder geworden. Omdat visgraatvloeren steeds betaalbaarder worden, zien steeds meer mensen deze vloer als een prachtige optie voor hun huis.

De natuurlijke uitstraling en de warmte van een eiken visgraatvloer maken je woning nog mooier. Onze visgraatvloeren kunnen geheel naar wens worden samengesteld. Onze enthousiaste medewerkers kunnen niet wachten om je verder te helpen. Ook niet onbelangrijk: de prijs van een visgraatvloer is bij ons het goedkoopte van heel Nederland. Gegarandeerd!

Wat is een visgraatvloer?

Een visgraatvloer is één van de bekendste vloerpatronen die er bestaat. Een eiken visgraatvloer is een houten vloer die in een uniek patroon wordt gelegd. Het patroon doet denken aan een vissengraat, vandaar de naam. Onze eiken visgraatvloeren zijn uniek van kleur, houtsoort en uitstraling. Ideaal voor zowel oude woningen als nieuwbouwhuizen.

Je kunt een visgraatvloer laten personaliseren. Alle wensen die je hebt kunnen wij verwerken in de vloer. Zo krijg je geheid een eiken visgraatvloer die perfect bij jouw dromen past. Met recht een droomvloer. De klassieke eyecatcher steken wij in een modern jasje. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een verouderde look. Meer weten over visgraatvloeren of kijken wat er allemaal mogelijk is? Kom dan eens naar onze showroom!

Visgraatvloeren in de showroom

In onze showroom zijn veel verschillende visgraatvloeren te bekijken. Geniet van een gratis vers belegd broodje of een lekker kopje soep terwijl je alle opties bekijkt. Ons enthousiaste team staat je graag te woord. Visgraatvloeren zijn overigens ook te verkrijgen in andere vloersoorten dan hout. Zo hebben we ook prachtige visgraatvloeren van PVC of laminaat in ons assortiment. En als je nog op zoek bent naar een stukje tapijt of een traprenovatie, dan kan je ook bij ons terecht. Bekijk verschillende vloeren en bepaal eenvoudig wat je mooi vindt. We begeleiden je tijdens het gehele koopproces. Niet gevonden wat je zocht? Vertel ons je wensen, dan maken we jouw droomvloer.

Zien we je snel in onze showroom? Je kunt ons bezoeken van maandag t/m zaterdag. Ons team staat voor je klaar!

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089