Eiken houten traprenovatie van Bebo Vloeren

Eiken houten traprenovatie van Bebo Vloeren

Is jouw trap een doorn in het oog, omdat hij versleten is of simpelweg omdat het niet je smaak is? Zou je graag een prachtige, authentieke houten trap willen? Geen zorgen, het is niet nodig om je gehele trap te vervangen. Met de eiken houten traprenovatie van Bebo Vloeren knap jij binnen een mum van tijd de oude trap op! Lees in deze blog alles over onze traprenovatie van hout.

Goedkope eiken houten traprenovatie

Onze eiken houten traprenovatie is zo ontwikkeld dat je zonder veel moeite of werk jouw oude trap kunt vernieuwen. De houten overzettreden plaats je eenvoudig over de bestaande treden heen. Het enige dat je hoeft te doen is de nieuwe treden op maat te maken. Dit kan eenvoudig met behulp van een trapspin. Deze is inbegrepen in onze set. We hebben er ook montagekit bij gevoegd, je hebt dus alles bij de hand om je trap te renoveren! Nu denk je misschien, een houten traprenovatie, dat klinkt prijzig. Dat kunnen we direct ontkrachten, want Bebo Vloeren in Vriezenveen is altijd keihard de goedkoopste! Dat is onze slogan en daar doen we ook eer aan. Onze gehele traprenovatie set is al verkrijgbaar voor slechts € 675,-. Heb je ergens anders een complete traprenovatie van hout gezien voor een goedkopere prijs? Dan gaan wij onder de prijs door!

Wat zit er in de set van Bebo Vloeren?

Onze set waarmee je jouw trap kunt renoveren wordt heel compleet geleverd. De set bestaat uit 14 eiken houten traptreden en 14 stootborden. Daarnaast zorgen we ervoor dat je alles hebt wat er nodig is voor de traprenovatie, zoals een trapspin en een montagekit. Je kunt dus direct aan de slag zodra de traprenovatie is bezorgd. Terwijl je wacht op de bezorging, kan je er alvast voor zorgen dat de oude trap glad is en vrij van stof en lijmresten. Zat er eerder tapijt op de trap? Zorg er dan voor dat dit goed is verwijderd en er geen resten meer achterblijven. Dan is de trap er klaar voor als je aan de slag wil!

Heb je nog vragen over onze traprenovatie? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze showroom! Onze verkoopmedewerkers staan voor je klaar om je te voorzien van alle info. Ook kan je direct de traprenovatie van je keuze meenemen naar huis. Ideaal!

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089