Je vloer combineren met vloerverwarming!

vloerverwarming

Wanneer je net beschikt over vloerverwarming, wil je hier natuurlijk het meeste rendement uithalen. Een goede vloer is hier uiteraard erg belangrijk bij. Welke vloeren kun je goed combineren met vloerverwarming en hoe leg je deze? Dat allemaal lees je in deze blog!

Vloersoorten en vloerverwarming

Tegenwoordig kun je vele vloeren combineren met vloerverwarming. Dit omdat vloerverwarming tegenwoordig steeds meer voorkomt. Vrijwel alle nieuwbouwwoningen worden er mee voorzien en het heeft uiteraard ook vele voordelen. Nadat de cementdekvloer geplaatst is of de sleuven gedicht zijn, is het tijd voor de vloer! Welke vloersoorten zijn er nu goed te combineren met vloerverwarming? Op dit moment kun je de volgende vloeren er goed mee combineren: PVC Vloeren, Eiken Lamelparket vloeren, Laminaat vloeren (wel diegene die ervoor bestemd zijn), tegelvloeren en eiken houten visgraat vloeren. Het grootste deel van ons assortiment kun je dus perfect combineren met vloer verwarming!

Welke vloer is juist voor mij en mijn vloerverwarming?

Tijdens het uitzoeken van een nieuwe vloer, wordt er in eerste instantie niet direct aan de praktische kant van de vloer gedacht. Eigenlijk kijk je eerst naar de kleursamenstelling en het ontwerp van de vloer. Toch is het wel verstandig om even bij de praktische aspecten stil te staan. Zo is een tegelvloer of PVC vloer vrijwel altijd te combineren met vloerverwarming maar is dit niet altijd zo bij een laminaatvloer. Informeer vooraf goed over de kwaliteiten van je vloer, hier wil je uiteraard niet achteraf achter komen.

Showroom

In onze showroom kun je al onze vloeren bekijken en kunnen onze verkoopmedewerkers je perfect informeren over onze producten. Van laminaat vloeren, tot PVC vloeren: wij helpen je graag! Naast de vele vloeren die in onze showroom te vinden zijn, hebben wij ook gratis, onbeperkt eten en drinken voor je klaar staan. Zelfs in deze tijden, geheel Corona-proof.

Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer om te plaatsen over je vloerverwarming ondergrond? Dan zien we je graag in onze showroom!

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089