Op zoek naar een diervriendelijke vloer?

diervriendelijke vloeren

Op zoek naar een diervriendelijke vloer? Dan bent u bij Bebovloeren aan het juiste adres! Aangezien veel huishoudens één of meerdere huisdieren hebben, is er veel vraag naar diervriendelijke vloeren. Bent u benieuwd welke vloeren er geschikt zijn voor de pootjes van uw viervoeter en welke er slijtvast zijn? In deze blog vertellen wij u graag alles over diervriendelijk vloeren, lees snel verder!

Welke vloer is diervriendelijk?

Als u een of meerdere huisdieren hebt, dan wilt u natuurlijk niet dat uw vloer hier onder lijdt. Welke vloersoort is het meest geschikt voor huisdieren? Er zijn vele vloersoorten en hierdoor wordt de keuze niet gemakkelijker. Wij informeren u graag over alle voor en nadelen. Bij huisdieren met nagels, zoals honden en katten, raden wij aan om te kiezen voor een PVC vloer.

PVC heeft namelijk veel voordelen. Het is slijtvast, vochtbestendig, geeft genoeg grip aan de pootjes van uw viervoeter én is heel gemakkelijk in onderhoud. Een stofzuiger en een dweil zijn genoeg om deze vloer schoon te houden. Bovendien voelt PVC heel natuurlijk aan, het neemt namelijk de temperatuur aan van de kamer. Ook maakt het weinig tot geen geluid als uw viervoeter erover heen loopt.

diervriendelijke-vloeren

PVC verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar

Dat PVC voor uw viervoeter ideaal is, is dus vastgesteld. Maar wat ook heel fijn is aan een PVC vloer, dat deze verkrijgbaar is in verschillende kleuren en patronen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een PVC vloer die bijna niet te onderscheiden is van een houten vloer, u kunt gaan voor een betonlook tegel, Hongaarse punt vloer of een visgraatvloer! Dus voor ieder interieur is er een PVC vloer.

diervriendelijke vloeren

Vloerverwarming

Wat uw viervoeter ook fijn vindt is een aangename warme vloer om op te liggen. Doordat PVC een goede warmtegeleider is, wordt deze vloer ook aangeraden in combinatie met vloerverwarming. Voor uw huisdier dus een heerlijke vloer om op te liggen.

Klik PVC of verlijmbare PVC

Met PVC kunt u kiezen voor klik PVC of verlijmbare PVC. U kunt ervoor kiezen om klik PVC zelf te leggen én klik PVC kunt u gemakkelijk meenemen met een eventuele verhuizing. Daarentegen is een klik PVC vloer minder warmte doorlatend dan een verlijmbare PVC vloer omdat deze een stuk dunner is! Helaas is een verlijmbare PVC moeilijker zelf te plaatsen, dit omdat de ondervloer geëgaliseerd dient te worden.

Service

Bent u toch opzoek naar een andere vloer? Dan hebben wij natuurlijk ook andere vloeren die diervriendelijk zijn. Onze specialisten in de showroom vertellen u graag meer over deze vloeren in combinatie met huisdieren. Twijfel niet en kom gerust naar onze showroom!

Ook voor meer informatie over onze PVC vloeren kunt u terecht in onze showroom of neem contact met ons op!

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
𝐏𝐎𝐒𝐈𝐓𝐈𝐄𝐕𝐄 𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖😍

We worden bij Bebo heel erg blij van positieve reviews. 
Zo ook van de review van deze gezellige klanten, bedankt! 👇 

~⭐⭐⭐⭐⭐~
𝐏𝐎𝐒𝐈𝐓𝐈𝐄𝐕𝐄 𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖😍 We worden bij Bebo heel erg blij van positieve reviews. Zo ook van de review van deze gezellige klanten, bedankt! 👇 ~⭐⭐⭐⭐⭐~ "Niet overdreven één van de fijnste winkelervaringen tot nu toe. De verkoper heeft ons super geholpen en meegedacht. Wij proosten met de rode wijn die ons geschonken is door Bebo, op de pvc vloer van Bebo!" Wil jij ook je droomvloer scoren net als deze klanten? Bezoek dan vandaag onze showroom! 💪 📍 Showroom Bebo Vloeren: Handelsweg 6, 7671 DB te Vriezenveen. 📞 0546-566-127 🌐 www.bebovloeren.nl 𝐃𝐞𝐳𝐞 𝐰𝐞𝐞𝐤 𝐟𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐤𝐬𝐥𝐞𝐞𝐠𝐯𝐞𝐫𝐤𝐨𝐨𝐩 𝐛𝐢𝐣 𝐁𝐞𝐛𝐨. 𝐎𝐧𝐭𝐝𝐞𝐤 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐯𝐥𝐨𝐞𝐫 𝐛𝐢𝐣 𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐮𝐥𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐠𝐫𝐨𝐨𝐭𝐡𝐚𝐧𝐝𝐞𝐥 - 𝐏𝐕𝐂, 𝐡𝐨𝐮𝐭, 𝐥𝐚𝐦𝐢𝐧𝐚𝐚𝐭, 𝐭𝐞𝐠𝐞𝐥𝐬, 𝐭𝐫𝐚𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭𝐢𝐞, 𝐯𝐢𝐬𝐠𝐫𝐚𝐚𝐭 𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐞𝐫! #interieur #interieurinspiratie #vloer #interior #interieurstyling #pvc #laminaat #interiordesign #wonen #visgraatvloer #wooninspiratie #pvcvloer #inspiratie #binnenkijken #parket #laminaatvloer #pvcvloeren #houtenvloer #design #vloerenspecialist #huis #raamdecoratie #interieuradvies #gordijnen #tapijt #floor #vloerinspiratie #visgraat #verbouwen