Patty Brard en dochter Priscilla bij ons in de showroom

Patty Brard en dochter Priscilla bij ons in de showroom

We worden toch altijd zo blij dat de sterren van de Nederlandse televisie onze groothandel steeds vaker weten te vinden. Naast presentatrice en schrijfster Kim Kötter, zanger Jaap Reesema, YouTube ster Kalvijn en Smaakpolitie Rob Geus hebben ook televisiepersoonlijkheid Patty Brard en haar dochter Priscilla Nasi onze showroom in Vriezenveen gevonden.

Patty Brard en dochter Priscilla bij ons in de showroom

Patty Brard en Priscilla kiezen niet zelf

In gezelschap van hondje Bobbie waren zij op zoek naar een nieuwe Visgraat PVC vloer voor de nieuwe woning van Priscilla. Omdat de dames precies wisten waar ze naar op zoek waren was het kiezen helemaal niet moeilijk. Het grappigste van dit snelle bezoekje aan de winkel was dat het uiteindelijk hondje Bobbie was die de doorslag gaf voor de mooiste en beste PVC vloer. Gelukkig waren Patty en Priscilla het helemaal eens met deze keuze. En wij beloven, ze zullen geen spijt krijgen van deze prachtige PVC visgraatvloer.

Patty Brard en dochter Priscilla bij ons in de showroom

Verstandige keus

Het hondje zelf kon het natuurlijk niet weten maar PVC vloeren zijn de meest ideale vloeren voor huisdieren en niet te vergeten hun eigenaren. Het is slijtvast, vochtwerend, heel hygiënisch en het geeft goede grip aan de poten van uw huisdier. U kent vast het fragment van de film Bambi waarop hij uitglijdt op het ijs. Daar hoeft u met onze PVC vloeren absoluut niet bang voor te zijn.
Het grootste pluspunt hebben we nog niet eens genoemd. Dieren verharen en nemen vuil en vocht mee naar binnen. Dat is helemaal geen probleem. Een PVC vloer is heel makkelijk schoon te maken én niet geheel onbelangrijk, schoon te houden.

 

Onderzoek toont het ook aan

Huisdieren worden tegenwoordig steeds meer gezien als een volwaardig onderdeel van het gezin. Het is dan ook helemaal niet gek dat we rekening met ze houden tijdens het maken van keuzes betreft ons huis en interieur. Wij van Bebo Vloeren kunnen daarom wel van alles roepen maar kloppen onze verhalen wel!?
Diverse onderzoeken van hondendeskundigen waaronder Doggo.nl tonen het ook aan. Zij zeggen zelfs dat PVC vloeren de beste keus is voor onze trouwe viervoeters. En daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens.

Patty Brard en dochter Priscilla bij ons in de showroom (2)

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089