Prijzen traprenovatie, wat kost een trap renoveren?

Prijzen traprenovatie, wat kost een trap renoveren?

Wil jij de trap renoveren, maar ook een beetje op de kosten letten? Een traprenovatie hoeft niet duur te zijn. Zo zijn er een aantal factoren die je weg kunt laten zodat de prijs zakt. Ben je bijvoorbeeld bereid om zelf je trap te renoveren? Of laat je het liever doen? Daar wordt het weer prijziger van, natuurlijk. In deze blog lees je alles over de prijzen van een traprenovatie en waar je de allergoedkoopste traprenovatie van Nederland vindt! Spoiler: bij ons. 😉

Traprenovatie kosten

Als je aan het kijken bent naar een manier om de trap op te knappen, wil je graag ook de traprenovatie kosten weten. In de meeste gevallen ben je al gauw tussen de duizend en vierduizend euro kwijt (inclusief montage), afhankelijk van het aantal traptreden en of er een bocht in je trap zit. Dat is best een prijs! Gelukkig kan het wel veel goedkoper.

Prijzen traprenovatie

Als je bijvoorbeeld de montage zelf doet, is de prijs al vele malen goedkoper. Het kost iets meer werk, maar bespaart je enorm veel geld! En om het makkelijk te maken hebben wij een unieke traprenovatie set ontwikkeld. Die is makkelijk én goedkoop. Deze kan je heel eenvoudig zelf monteren. Met onze set bespaar je veel tijd en moeite. De werkwijze spreekt voor zich.

Bebo Vloeren is keihard de goedkoopste in traprenovaties

Dit jaar hebben wij een uniek product gelanceerd: de DIY traprenovatie set! Verkrijgbaar in PVC en in eikenhout. Beide materialen zijn zeer slijtvast en hebben een authentieke uitstraling. Bij de PVC traprenovatie set heb je keuze uit houtlook en tegellook. De toplaag van PVC is ijzersterk en mede hierdoor is het zeer geschikt als trapbekleding. De eikenhouten traprenovatie set bestaat uit massief hout met een prachtige, natuurlijke uitstraling.

Prijs eiken houten traprenovatie

Bij Bebo Vloeren in Vriezenveen kun je al een prachtige eikenhouten traprenovatie set kopen voor slechts € 675,-! Bij andere winkels ben je vaak al minimaal duizend euro kwijt, maar niet bij ons. Wij zijn en blijven keihard de goedkoopste van Nederland! In de set zit:

  • 14 treden
  • 14 stootborden
  • Montagekit
  • Trapspin

Prijs PVC traprenovatie

Liever een PVC traprenovatie set? De prijzen van onze PVC traprenovatie zijn nog goedkoper dan de eikenhouten versie: slechts € 475,-! Bij deze prijs zit inbegrepen:

  • 14 treden
  • 14 stootborden
  • Montagekit
  • Trapspin

Bij beide sets is het mogelijk om te kiezen voor witte stootborden. Standaard krijg je stootborden in dezelfde kleur erbij. Uiteraard kun je altijd onze legservice inschakelen. Neem hiervoor contact met ons op!

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089