PVC-tegels voor gegarandeerd de laagste prijs!

PVC-tegels voor gegarandeerd de laagste prijs!

Op zoek naar mooie PVC-tegels? Dan ben je bij Vloeren.nl ook aan het goede adres! In ons uitgebreide assortiment vind je allerlei soorten PVC-vloeren, waaronder de prachtige PVC-tegel! Bekijk ons gehele assortiment online.

PVC tegels online kopen

Een PVC-tegel is een vloer gemaakt van PVC, maar dan met een tegellook. Dit wordt ook wel tegelstructuur genoemd. De afmetingen van de ‘planken’ zijn dan ook anders dan bij bijvoorbeeld een reguliere PVC-vloer. In vergelijking met echte tegels zitten er veel voordelen aan PVC-tegels. We zetten ze voor je op een rijtje!

  • PVC is licht van gewicht
  • PVC is goedkoper dan tegels
  • PVC is duurzaam
  • PVC is waterbestendig
  • PVC is goed te combineren met vloerverwarming
  • PVC is verkrijgbaar in vele dessins en kleuren

PVC-tegels bij Bebo Vloeren

Koop jouw PVC-tegels voor gegarandeerd de laagste prijs van Nederland bij Bebo Vriezenveen! Omdat wij de productie van PVC in eigen beheer hebben, kunnen we de laagste prijzen van Nederland aanbieden voor al onze vloeren! Zo beginnen onze PVC-vloeren al vanaf € 1,98 per vierkante meter! En onze vloeren met een tegellook beginnen al vanaf € 7,98 per vierkante meter. Kom naar de showroom om alle opties te bekijken en jouw nieuwe vloer te scoren voor de beste prijs!

PVC-vloeren met houtlook en tegellook

De laatste jaren heeft de PVC-vloer met tegelstructuur een ware opmars gemaakt en zijn weg weten te vinden naar vele woningen! De vloer heeft alle eigenschappen van een echte, behalve de nadelige! Zo wegen PVC-tegels niet zo veel, waardoor het verslepen en ook het leggen van de vloer een stuk prettiger wordt. Je hebt geen speciaal vervoer meer nodig om een hele vloer te vervoeren. Bovendien is het plaatsen van een PVC-vloer veel eenvoudiger, vooral als je voor een vloer kiest met een geïntegreerd kliksysteem. Even klikken en klaar! Wij hebben twee soorten PVC-tegel in ons assortiment: de klik-variant en de plak-variant. Liever toch geen tegel, maar een PVC-vloer met houtstructuur? Lees dan snel verder!

PVC-stroken

Een PVC-vloer met houtstructuur of houtlook heeft vaak stroken. Dit kunnen overigens ook extra brede stroken zijn, voor een verruimend effect op de kamer waarin de vloer wordt gelegd. PVC-stroken worden met een kliksysteem gelegd of ze worden verlijmd aan de ondergrond. In het tweede geval wordt de ondergrond eerst geëgaliseerd. Een strook PVC is namelijk erg dun, en elke oneffenheid in de ondergrond zie je dus gegarandeerd terug in het vloeroppervlak. Onze legservice kan jouw ondergrond ook voor je egaliseren! Maak in de showroom of via beeldbellen een afspraak.

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089