Trendkleuren 2022

trendkleuren

Benieuwd naar dé trendkleuren voor 2022? In deze blog gaan we in op de mooiste interieurkleuren die zorgen voor het perfecte plaatje in jouw woning. Dankzij de juiste kleuren en een mooie vloer wordt jouw woonkamer een echte eyecatcher. Uiteraard hoor je van ons welke vloeren het mooist bij deze kleuren passen!

De trendkleuren van 2022

  • Flexa Bright Skies
  • Histor Olive Sprig

Eiken visgraat vloer

De kleur Bright Skies is een luchtige blauwe kleur en geeft een fris karakter aan jouw interieur. Een kleur die heel mooi te combineren is met neutrale tinten of warme kleuren. Perfect met een naturel eiken visgraat vloer van Bebo, een vloer die veel sfeer en karakter aan jouw woning toevoegt. Deze vloeren zijn zelfs te combineren met vloerverwarming. Onze eiken houten visgraat vloeren hebben een klassieke uitstraling en geven jouw woning samen met de kleur Bright Skies een luxe touch.

Natuurlijk met noesten

Histor gaat in 2022 voor een groene kleur: Olive Sprig! Een kleur die uitstekend past bij een botanische woonstijl, voor een sprekende uitstraling in jouw woning. Ga voor een natuurlijke kleur PVC vloer met wat noesten voor een ontspannen interieur. De noesten en kwasten in de vloer dragen bij aan een authentieke look. Als jij van je woning een warme, harmonieuze plek wilt maken, kies je voor Olive Sprig in combinatie met een natuurlijke PVC vloer met noesten. Onze PVC vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en goed te combineren met vloerverwarming. Zo kan je letterlijk en figuurlijk zorgen voor een warm interieur!

 

Interieuradvies met trendkleuren

In onze showroom staan onze specialisten voor je klaar. Zo krijg je het juiste advies over jouw ideale vloer en kleurcombinaties. In ons assortiment hebben we echte klassiekers, maar dit wordt elke week aangevuld met de nieuwste trendkleuren.

Zoek snel jouw droomvloer uit, passend bij de trendkleuren in jouw interieur!

Bekijk hier onze openingstijden!

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089