Vloer van PVC plaatsen

Heb je een vloer van PVC gekocht en wil je deze graag zelf leggen? Bij een PVC-vloer met kliksysteem is dat heel eenvoudig te doen. Heb je een vloer gekocht die verlijmd moet worden aan de ondergrond, dan raden we aan om een professionele legservice in te schakelen als je geen ervaring hebt hiermee. Bebo Vloeren kan jouw nieuwe vloer van PVC binnen een mum van tijd leggen!

Vloer van PVC zelf leggen

Een PVC-vloer met kliksysteem is het eenvoudigste om zelf te leggen. Het kliksysteem is te vergelijken met het legsysteem van laminaat, dus als je ooit al eens laminaat hebt gelegd, dan wordt het helemaal een eitje. Enige handigheid is altijd mooi meegenomen, maar met dit systeem krijg je er binnen no time vanzelf handigheid in. Heb je toch liever dat wij je nieuwe vloer voor je komen leggen, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Je kunt in de groothandel direct een afspraak maken voor het leggen als je de vloer afrekent. Bebo Vloeren levert en legt in heel Nederland!

Legservice voor plak-PVC

Verlijmbare PVC-vloeren of ook wel dry-back PVC-vloeren kan je het beste laten leggen door een professioneel bedrijf. Het verlijmen van de vloer komt namelijk zeer nauw, er is weinig ruimte voor foutjes. Eenmaal verlijmd zit de vloer natuurlijk wel vast. Bovendien moet in de meeste gevallen de ondergrond ook nog worden geëgaliseerd voor het plaatsen van de vloer van PVC. Dat is ook een nauwkeurig klusje. Bebo Vloeren heeft veel ervaring met het egaliseren en verlijmen van vloeren.

Kom naar onze showroom in Vriezenveen!

Heb je nu nog geen vloer en wil je er wel graag een kopen? Kom dan naar onze showroom in Vriezenveen en zoek jouw nieuwe vloer uit. Onze verkoopmedewerkers helpen je graag met al je vragen en geven graag vrijblijvend advies over alle vloeren.

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089