Vloeren met een V-groef

Vloeren met V-groef

Bent u op zoek naar een PVC vloer die niet te onderscheiden is van een echte houten vloer? Dan is een PVC vloer met een V-groef iets voor u! Bent u benieuwd wat een V-groef is? In deze blog vertellen we u precies wat dit is. Lees snel verder!

PVC met V-groef

PVC Vloeren zijn te verkrijgen in vele verschillende soorten en maken. Momenteel is een V-groef bij PVC vloeren erg populair. Een V-groef is de vellingkant van de plank, of terwijl: de randen van de plank in de vloer zijn goed zichtbaar. Hierdoor komt het plankmotief van de vloer mooi naar vloeren en krijgt uw vloer een robuuste uitstraling. De vloer krijgt dus kenmerken van een echte houten vloer en is dan ook moeilijk van een echte houten parket vloer te onderscheiden. Kiest u voor een PVC visgraatvloer en wilt u ook graag een Vgroef? Ook dat is bij Bebo zeker mogelijk! U krijgt dan de micro V-groef, deze past perfect bij de plank van uw visgraat vloer en zorgt voor een stoere uitstraling.

Andere vloeren met V groef

Naast PVC vloeren hebben wij uiteraard ook andere vloeren die beschikken over een V-groef. Zo kunt u ook houten vloeren, eiken visgraat vloeren, laminaat vloeren en grenen vloeren krijgen met een V groef. Ook zouden we bepaalde vloeren kunnen behandelen om zo de V-groef nog robuuster te krijgen. Benieuwd wat wij precies voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet en breng gerust een bezoekje aan onze showroom!

Meer informatie

Wilt u liever eerst meer informatie over onze vloerencollectie en alle vloeren met een V groef? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Wij zijn 6 dagen per week geopend en telefonisch te bereiken. Onze collega’s kunnen niet wachten om u te helpen, de koffie en heerlijk vers belegde broodjes (GRATIS) staan voor u klaar in onze showroom!

Wanneer bezoekt u onze showroom? ­čÖé

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089