Voordelen van PVC-vloeren

Voordelen PVC-vloeren

Voordelen van PVC-vloeren

Je hebt vast wel eens van een PVC-vloer gehoord. Deze vloeren zijn momenteel razend populair en niet meer weg te denken in het moderne leven. Toch kennen veel mensen niet alle voordelen van een PVC-vloer. Daarom wijden we deze blog aan alle voordelen van PVC-vloeren! Als je overtuigd bent van de geweldige kwaliteit van PVC, kan je bij ons direct een mooie PVC-vloer kopen.

PVC is de afkorting voor polyvinylchloride, dit is een soort kunststof die heel veelzijdig en duurzaam is. De meest populaire PVC-vloeren hebben een houtlook/houtstructuur of tegellook/tegelstructuur. De PVC-vloeren met een tegelstructuur worden vaak ook wel PVC-vloeren met betonlook genoemd. Betonlook is nu heel hip, veel verschillende soorten interieurs hebben een betonlook. Of op de vloer of op de muur. Het staat hartstikke modern en geeft je huis een warme sfeer.

Extra goedkope PVC-vloeren

Bebo Vloeren heeft niet alleen het grootste assortiment PVC-vloeren van Nederland, ook werken we met restpartijen en een supervoordelige eigen collectie. Uiteraard van A-kwaliteit en met een jarenlange garantie. Meer weten over de geweldige kwaliteiten van een PVC-vloer? Lees dan snel verder.

Een opgeleverde PVC vloer bij een tevreden klant!

Kwaliteit & voordelen PVC

Een PVC-vloer is één van de meest gemakkelijke vloeren die je in huis kunt hebben. Dit soort vloeren zijn waterbestendig, vlekbestendig en slijtvast. PVC-vloeren zijn duurzaam en vragen weinig onderhoud. Niet zo gek dat PVC de laatste jaren favoriet is van heel veel mensen.

Spelende kinderen kunnen rustig hun gang gaan en huisdieren zijn geen match voor onze PVC-vloeren. PVC is namelijk niet gevoelig voor krassen, vlekken of beschadigingen. Daarnaast zijn PVC-vloeren geluiddempend, geluidsoverlast zal je dan ook niet snel krijgen. PVC-vloeren met een kliksysteem zijn eenvoudig zelf te leggen. Als kers op de taart kan je PVC perfect combineren met vloerverwarming. Wat wil je nog meer?

Prachtige visgraat PVC vloer uit het assortiment van Bebo Vloeren.
Prachtige visgraat PVC vloer uit het assortiment van Bebo Vloeren.

Laagsteprijsgarantie bij Bebo Vloeren

Al deze voordelen van PVC-vloeren klinkt je vast mooi in de oren, maar wat zal dat wel niet kosten? Bij Bebo Vloeren vind je gegarandeerd de laagste prijs van Nederland. Ergens anders toch een goedkopere PVC-vloer gezien? Wij matchen de prijs! We hebben veel verschillende merken PVC in ons assortiment, zowel klik-PVC en plak-PVC. Ook kan je bij ons PVC-visgraatvloeren krijgen.

In onze showroom kan je alle PVC-vloeren bekijken. Ons enthousiaste team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met het aankopen van je nieuwe vloer. Terwijl je onze showroom bezoekt, kan je genieten van een vers broodje of een kopje soep. Niet zo’n honger? Neem dan lekker een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Uiteraard gratis en voor niets. Ook voor de kinderen hebben we iets lekkers en voldoende vermaak. Tot snel!

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089